Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 22:24

SEZIAN Boutique Homes & Villas: Ένα νέο 5στερο διαμάντι στην Πρέβεζα

Ένα νέο υπερπολυτελές τουριστικό συγκρότημα 5 αστέρων δημιουργήθηκε στην περιοχή του Αγ. Θωμά Πρέβεζας το οποίο αποτελεί ένα κόσμημα, όχι μόνο για την Πρέβεζα, αλλά και ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα.

Το SEZIAN Boutique Homes & Villas αποτελεί μια μίξη της minimal προσέγγισης της τοπικής αρχιτεκτονικής σε συνδυασμό με την έντονη προσωπικότητα που προσδίδουν στο κτήριο τα φυσικά υλικά της περιοχής, τα Design Elements του, αλλά και η πολυπολιτισμική κουλτούρα της περιοχής.

Αποτελεί σημείο αναφοράς της κοσμοπολίτικης αίσθησης του τόπου με μια μοντέρνα αισθητική, χωρίς υπερβολή, γεγονός που προσδίδει στον χαρακτήρα του ένα διαχρονικό προφίλ.

Οι επιλεγμένες χρωματικές παλέτες που συνδυάζουν το γκρίζο με ιδιαίτερη τοιχοποιία, τα ξύλινα στοιχεία όπως κουφώματα, πέργκολες και φράχτες αλλά και η ήπια χρήση στοιχείων όπως το γυαλί, το μέταλλο και το αλουμίνιο, συμβάλλουν στην ενίσχυση της πιο φυσικής μορφής του καταλύματος.

Τα Interiors του SEZIAN Boutique Homes & Villas εστιάζουν σε μεγάλο βαθμό στη διασύνδεσή τους με τους σκηνογραφημένους εξωτερικούς χώρους, ενώ εσωτερικά επικρατεί το φως και οι ανοιχτόχρωμες παλέτες, με standing out spots εμπνευσμένα από μια σύγχρονη απόδοση της τέχνης σε όλες της τις μορφές, προσφέροντα στον πελάτη μία εμπειρία ζωής!

Το SEZIAN Boutique Homes & Villas στην Πρέβεζα είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα σχεδιασμένο για να προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία σε ταξιδιώτες που αναζητούν ένα διαφορετικό πολυτελές concept κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Δυτική Ελλάδα. Εμπνευσμένο από τη βιώσιμη ανάπτυξη του Αγίου Θωμά, της κορυφαίας τοποθεσίας των προαστίων της Πρέβεζας, το SEZIAN παρουσιάζει μια υβριδική ιδέα διαμονής, που προσφέρει πλήρως εξοπλισμένα σπίτια με πολυτελείς ξενοδοχειακές υπηρεσίες, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να προσαρμόσουν την εμπειρία τους και να νιώσουν σαν ντόπιοι που απολαμβάνουν τις διακοπές σε ένα σύγχρονο εξοχικό σπίτι.

Όλα τα Σπίτια, οι Βίλες, οι Μεζονέτες και τα Διαμερίσματα του ξενοδοχείου διαθέτουν ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, smart κουζίνες και υπαίθριους χώρους τραπεζαρίας. Τα περισσότερα διαθέτουν επίσης ιδιωτική πισίνα, είτε σε απομονωμένες αυλές είτε εντός του εμβληματικού Lemon Garden που γίνεται ορόσημο της ιδιοκτησίας. Η μίνι συλλογή πολυτελών διαμερισμάτων του ξενοδοχείου προσφέρει πανοραμική θέα στο τοπίο της περιοχής, ενώ το Ρετιρέ διαθέτει εκπληκτικές εγκαταστάσεις, όπως η πισίνα στη βεράντα και το μπάρμπεκιου.

Παρομοιάζοντάς το με ένα πολυτελές ξενοδοχείο, το SEZIAN Welcome Lounge αποτελεί ένα ολοήμερο σημείο υποδοχής με επιλεγμένα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος στη Δυτική Ελλάδα, ενώ οι εγκαταστάσεις Pool & Bar και Backyard Barbecue αποτελούν το τέλειο σημείο συνάντησης για όλους τους επισκέπτες, δίνοντας μια γεύση από τη γαστρονομική κουλτούρα του καταλύματος. Για όσους θέλουν να διατηρούν τη φόρμα τους, το ειδικό κέντρο ευεξίας του SEZIAN, που περιλαμβάνει ένα σύγχρονο γυμναστήριο και μασάζ στο μυστικό κήπο, αναβαθμίζει την ιδέα ευεξίας του ακινήτου δημιουργώντας μια αναζωογονητική εμπειρία.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η εξαιρετική τοποθεσία του καταλύματος, μόλις λίγα μέτρα από το γραφικό λιμάνι του Αγίου Θωμά, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την Πρέβεζα και μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής, το καθιστά ιδανικό προορισμό για διακοπές, που επιτρέπει στους επισκέπτες του να συνδυάσουν το αίσθημα του παραθαλάσσιου με την έντονη ζωή της παραθαλάσσιας πόλης, με την καθημερινή ζωή στην παραλία της ευρύτερης περιοχής, καθώς και την άνεση της διαμονής σε εξοχικό σπίτι με όλες τις ανέσεις και εγκαταστάσεις που το μετατρέπουν σε τόπο χαλάρωσης, ηρεμίας και ευτυχίας.

Ιδιοκτήτης του πολυτελούς αυτού τουριστικού καταλύματος ο κ. Λεωνίδας Βοντίτσος, ο οποίος κατάγεται από την Πρέβεζα και δραστηριοποιείται στην αργυροχρυσοχοία και το Real Estate.

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Βοντίτσος:

O Λεωνίδας Βοντίτσος είναι ο ιδιοκτήτης της “Prince Silvero”

O Λεωνίδας Βοντίτσος είναι ο ιδιοκτήτης της “Prince Silvero”

H καταγωγή του είναι από την Πρέβεζα και μάλιστα τόπος καταγωγής του παππού του είναι το Συρράκο.

Φοίτησε στο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Πρέβεζας ενώ τα παιδικά και νεανικά του χρόνια τα πέρασε στο Ψαθάκι.

Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε το 1992 ως πωλητής, ενώ το 1994 ξεκίνησε την δική του πορεία με την ίδρυση της Prince Silvero και δραστηριοποιείται από τότε στο χώρο της Αργυροχρυσοχοΐας ως επιχειρηματίας.

Το 1999, ανοίγει το πρώτο κατάστημα με την ονομασία DIVOSI στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας, απέναντι από το Ρολόϊ.

Η Prince Silvero παρουσιάζει ασημένια αντικείμενα εσωτερικής διακόσμησης ή δώρα κοινωνικών εκδηλώσεων όπως κορνίζες, εικόνες, άλμπουμ, διακοσμητικά ενώ η σειρά PrinceS αποτελείται από ασημένια γυναικεία κοσμήματα.Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία επεκτάθηκε και στον χώρου του χρυσού με την σειρά Θetis, χρυσά κοσμήματα, γυναικεία & παιδικά με 9k& 18k.

Το 2006 μετά την δημιουργική πορεία της Prince Silvero, η εταιρεία επεκτείνεται ιδρύοντας ένα νέο και διαχρονικό brand με το όνομα Visetti. Ρολόγια για τον άνδρα και τη γυναίκα, ατσάλινα κοσμήματα και ανδρικά αξεσουάρ.

Από το 2014, ο Λεωνίδας Βοντίτσος δραστηριοποιείται και στις οικοδομικές επιχειρήσεις, ιδρύοντας την κατασκευαστική εταιρεία SVL – Real Estate, δημιουργώντας κατοικίες υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών , σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως η Άνω Γλυφάδα, η Λιβαδειά και φυσικά η Πρέβεζα.

Μάλιστα στην Πρέβεζα, στην περιοχή Άγιος Θωμάς έχει αναπτυχθεί ένα συγκρότημα πολυτελών βιλών, 5 αστέρων με το όνομα SEZIAN Boutique Homes & Villas. Είναι σχεδιασμένο για να παρουσιάσει μια χαλαρωτική, σπιτική εμπειρία μιας καλοκαιρινής εξοχικής κατοικίας και γίνεται το σημείο αναφοράς για διακοπές στην Δυτική Ελλάδα.

Από τον περασμένο κιόλας Ιούλιο, η πληρότητα έφτασε το απόλυτο με θερμή υποδοχή των επισκεπτών και θετικές κριτικές. Επιπρόσθετα, βρίσκεται υπό κατασκευή και η νέα πτέρυγα του συγκροτήματος που θα λειτουργήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.Ακόμα,ο ίδιος εστιάζει στην σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στη θέση που έχει στις προτεραιότητες της εταιρείας. Στηρίζει έμπρακτα εδώ και χρόνια το «Χαμόγελο του Παιδιού» και άλλες φιλανθρωπικές δράσεις και οργανώσεις καθώς πιστεύει πως η συμμετοχή του κάθε ανθρώπου σε δράσεις υπευθυνότητας είναι καθοριστική.

Τέλος, είναι μέλος στον Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και στον Σύλλογο Αργυροχρυσοχόων Αττικής, ενώ τον ελεύθερό του χρόνο προτιμά να τον περνάει στην γενέτειρα πατρίδα του, όπου αποτελεί και αδιαπραγμάτευτή του επιλογή τους καλοκαιρινούς μήνες.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

”Κερνάμε Ήπειρος” στο Ζάππειο με την συμμετοχή επιχειρήσεων από την Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Έχασε την ζωή του 69χρονος μοτοποδηλάτης στην Πρέβεζα σε τροχαίο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...