Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 17:09

”Κερνάμε Ήπειρος” στο Ζάππειο με την συμμετοχή επιχειρήσεων από την Πρέβεζα

Με μεγάλη προσέλευση του κόσμου συνεχίζει η εκδήλωση που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου στην Αθήνα, στο Ζάππειο από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ολοκλήρωση την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Το εγχείρημα της Περιφέρειας, αφού στέφθηκε με επιτυχία στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων από 23 έως και 25 Σεπτεμβρίου, συνέχισε το ταξίδι της Αθήνα.Εκεί συμμετέχουν δεκάδες επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ήπειρο και φυσικά από την Πρέβεζα με τους Πρεβεζάνους επιχειρηματίες να εξυπηρετούν εκατοντάδες επισκέπτες.

Η εταιρία Συρράκο της Οικογένειας Τέφα, η εταιρία τεμαχισμού και τυποποίησης κρεάτων Τεμέτερων, το λάδι Κατσούκη είναι μόνο κάποιες από τις επιχειρήσεις της Πρέβεζας που συμμετέχουν.

Μάλιστα την έκθεση επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης και ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Ανάπτυξη Τώρα Γιώργος Νίτσας.

Στην έκθεση αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετέχουν εντελώς δωρεάν οι επιχειρήσεις της Ηπείρου που έχουν πιστοποιημένα προϊόντα στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, ενώ υπάρχει δυνατότητα και άμεσης πώλησης των προϊόντων τους στους καταναλωτές-επισκέπτες.Στα εγκαίνια της έκθεσης σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ.Τασούλας και ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


Προηγούμενο Άρθρο

Μια επιστολή Κυπρίων μαθητών στους συνομηλίκους τους Πρεβεζάνους το 1965

Επόμενο Άρθρο

SEZIAN Boutique Homes & Villas: Ένα νέο 5στερο διαμάντι στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...