Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 8:32

Rapid test σε Λούρο και Ωρωπό την Τετάρτη

Συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) για κορονοϊό σε σημεία της Δ.Ε Λούρου. Στο πλαίσιο αυτό Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται τη Τετάρτη 14 Απριλίου από 09.30 έως 11.30 μπροστά από το πρώην Δημαρχείο Λούρου και 12.00 με 14.00 στον Ωρωπό έξω από το Κοινοτικό Κατάστημα.

Η διαδικασία είναι πολύ σύντομη, ενώ όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε δωρεάν ελέγχους θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και την Αστυνομική τους ταυτότητα. Το αποτέλεσμα θα αποστέλλεται με sms στο κινητό τηλέφωνο του εξεταζόμενου.

Για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να προσέρχονται στο χώρο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (χρήση μασκών, αποστάσεις κλπ). Η δράση υποστηρίζεται από το Δήμο Πρέβεζας που συνεχίζει καθημερινά την προσπάθεια για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας. Παράλληλα ο Δήμος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ταίστρες για τα τετράποδα τοποθέτησε η Κοινότητα Λούτσας

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 13 Απριλίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...