Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 19:14

Preveza Juniors Final U19: Καρδούλιας, Σπύρου και Ζαρκάδα, Μπέρμπερη κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας (φωτογραφίες)

Ο Γιάννης Καρδούλιας με τον Κώστα Σπύρου και η Αδαμαντία Ζαρκάδα με την Μαριάννα Μπέρμπερη είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας στους έφηβους και στις νεάνιδες, καθώς κατέκτησαν την πρώτη θέση στα τελικά της κατηγορίας Κ19 που ολοκληρώθηκαν στην Πρέβεζα.
Εντυπωσιακοί ήταν οι τελικοί αγοριών και κοριτσιών στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων στην Κυανή Ακτή, με τις Αθηναίκες Ζαρκάδα, Μπέρμπερη και τους Κώους Καρδούλια, Σπύρου να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο.

Στον τελικό των νεανίδων, οι Αδαμαντία Ζαρκάδα, Μαριάννα Μπέρμπερη επικράτησαν της Ελένης Δέμη και της Κατερίνας Σακκά με 2-0 (21-18, 21-17) σετ μετά από 43 λεπτά αγώνα.

«Επιτέλους ήρθε το χρυσό μετάλλιο. Ευχαριστούμε όλους όσοι είναι κοντά μας. Ήταν εκπληκτικά στην Πρέβεζα και περάσαμε τέλεια» τόνισαν μετά τον τελικό οι Ζαρκάδα, Μπέρμπερη.
Εντυπωσιακός με πολλές εναλλαγές στο σκορ ήταν ο τελικός των εφήβων, με τους Γιάννη Καρδούλια, Κώστα Σπύρου να μένουν ψύχραιμοι στο τάι μπρέικ φτάνοντας στον τίτλο με 2-1 (17-21, 28-26, 15-10) σετ κάνοντας και την ανατροπή στο παιχνίδι που κράτησε μία ώρα.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν και φυσικά τον προπονητή μας κ. Αλκιβιάδη. Μας βοηθάει πάρα πολύ και χωρίς αυτόν δεν θα τα είχαμε καταφέρει» δήλωσαν μετά τις απονομές οι Καρδούλιας, Σπύρου.

Χάλκινο μετάλλιο για Κεσκίνη, Κοντοστάθη και Ζαφειρίου, Πιτσιγκώνη

Το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στην Ελλάδα κατέκτησαν στους έφηβους οι Αλεξανδρουπολίτες Κυριάκος Κεσκίνης, Ανδρέας Κοντοστάθης και στις νεάνιδες οι Παρασκευή Ζαφειρίου, Ελπίδα Πιτσιγκώνη από την Θεσσαλονίκη.

Όλα τα αποτελέσματα και η τελική κατάταξη ΕΔΩ.

Απονομές και βραβεύσεις

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας Γιάννης Δαρδαμάνης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος, η Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής μπιτς βόλεϊ και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελένη Καζάκου, το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ιφιγένεια Τέφα, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Π.Ε.Π. Θοδωρής Κανελλόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. Θοδωρής Πιέτας, ο Πρόεδρος του Ερμής Club Σπύρος Σακκάς και ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου Φιλαθλητικός Πρέβεζας Κώστας Βενετίδης.

Η Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια Ηπείρου για την συνδιοργάνωση του Preveza Juniors Final U19. Την απονομή έκανε ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος και την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους της Περιφέρειας το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ιφιγένεια Τέφα.Η Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμο Πρεβέζης για την συνδιοργάνωση του Preveza Juniors Final U19. Την απονομή έκανε η Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής μπιτς βόλεϊ της Ομοσπονδίας Ελένη Καζάκου και την πλακέτα παρέλαβε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκης.
Η Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στο σωματείο Φιλαθλητικός Πρέβεζας για την συνδιοργάνωση του Preveza Juniors Final U19. Την απονομή έκανε ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος και την πλακέτα παρέλαβε Την απονομή έκανε ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος και την πλακέτα παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας του Φιλαθλητικού Πρέβεζας Κώστας Βενετίδης.Η Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στο σωματείο Ερμής Club Beach Volley για την συνδιοργάνωση του Preveza Juniors Final U19. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Ιφιγένεια Τέφα και την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Ερμής Club Beach Volley Σπύρος Σακκάς. Κείμενο: Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

Φωτογραφίες: onprevezanews.gr
Δείτε το πρωτάθλημα μέσα από τον φακό του onprevezanews.gr
Προηγούμενο Άρθρο

Το νέο σκίτσο του Πάνου Γαλάνη για τα πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα που θα γίνει viral

Επόμενο Άρθρο

Ο Γιώργος Ντόντης υπέγραψε στον ΠΑΣ Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...