Η Ε.Α.Υ.Λευκάδας στην παράσταση διαμαρτυρίας της ΠΟΑΣΥ για την αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας της ΕΛ.ΑΣ

Ημερομηνία:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λευκάδας συμμετείχε δυναμικά στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) την (27/03) στο Κεντρικό Ιατρείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα, με εκπρόσωπό της το Γεν. Γραμματέα αυτής Θωμά ΚΑΚΙΩΝΗ, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή της στη ρύθμιση που εντάχθηκε σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και προέβλεπε την ένταξη των Κεντρικών Ιατρείων Αθηνών και Θεσσαλονίκης στα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Κατόπιν των παρεμβάσεων της ΠΟΑΣΥ, της ΠΟΑΞΙΑ και με τη στήριξη των πρωτοβάθμιων σωματείων της χώρας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι εν τέλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗΣ, διαβεβαίωσε ότι η επίμαχη ρύθμιση δεν θα προωθηθεί ως έχει στη Βουλή για ψήφιση. Θα αποσυρθούν οι παράγραφοι που αφορούν την ένταξη των ιατρείων μας στα στρατιωτικά νοσοκομεία και θα διασφαλισθεί η συνέχιση της λειτουργίας τους.

Δεν εφησυχάζουμε μέχρι την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή με τις επιβαλλόμενες τροποποιήσεις.

Διεκδικούμε την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Υγειονομικού ώστε να ανταποκρίνεται στο ρόλο της πραγματικά, όπως αρμόζει για τη θωράκιση της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας τόσο των συναδέλφων μας στην ενέργεια και στην αποστρατεία, όσο και των οικογενειών μας με αποκορύφωμα το αίτημά μας για ίδρυση αυτόνομου Νοσοκομείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος

Καββαδίας Ευστάθιος

Ο Γεν. Γραμματέας

Κακιώνης Θωμάς

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Cleopatra Marina αναζητά Υπεύθυνο Συντήρησης για τις εγκαταστάσεις της στο Άκτιο

Η Cleopatra Marina Α.Ε., μέλος του Ομίλου Εταιρειών Tefas...

Ενημερωτική ημερίδα στο ΚΑΠΗ Πρέβεζας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Διεθνή Ημέρα για την...

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας

Με νέα σύνθεση ξεκινά τη θητεία του το Διοικητικό...

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (8 Νοεμβρίου – 14 Νοεμβρίου 2026)

ΤΟ ΕΥΛΑΒΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ του π. Δημητρίου Μπόκου Η συμπαθέστατη αιμορροούσα,...