Ανακοίνωση της Ένωσης Λογοτεχνών Πρέβεζας για την παρουσίαση του νέου βιβλίου «Γένεσις» του συγγραφέα Βαγγέλη Μπέκα

Ημερομηνία:

Η Ένωση Λογοτεχνών Πρέβεζας (Λογοτεχνική Στέγη) προσκαλεί τα μέλη της, τους φίλους της και τους πολίτες της Πρέβεζας, να παρευρεθούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του  συγγραφέα, σεναριογράφου και ιδρυτικού μέλους της Ένωσης, Βαγγέλη Μπέκα, με τίτλο «Γένεσις» που θα γίνει στη Θεοφάνειο Δημοτική Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα, τη Δευτέρα31 Μαρτίου και ώρα 7:00 μ.μ. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η φιλόλογος Ελένη Σοροντίλα, και με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Τσούτσης.  Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό σχετικά με τις συνέπειες της Τεχνητής Νοημοσύνης στη δημιουργία, την αλήθεια και την ελευθερία των ανθρώπων. Αποσπάσματα του μυθιστορήματος θα διαβάσει η υπεύθυνη της Λέσχης Ανάγνωσης Κική Σακκά. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πρέβεζας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, το βιβλιοπωλείο Αυδίκος και οι εκδόσεις Ψυχογιός.

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τη δημοσιευμένη  κριτική προσέγγιση του Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου και συγγραφέα κυρίου Ευάγγελου Αυδίκου στο περιοδικό Culturebookγια το μυθιστόρημα «Γένεσις» του Βαγγέλη Μπέκα:«Ο Μπέκας έχει γράψει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μυθιστόρημα, το οποίο εισάγει νέα ύλη για συζήτηση. Πέρα απ’ αυτό, ο συγγραφέας επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ο γραφιάς πάντα επιστρέφει στον δικό του τόπο εγκλήματος. Γυρίζει ο Μπέκας, με άλλους όρους, σε μια θεματολογία που φλόγιζε τη μυθοπλαστική του δημιουργία: την τεχνολογία ως δυστοπία».

Η Ένωση Λογοτεχνών Πρέβεζας εύχεται στον συγγραφέακαι μέλος της  Βαγγέλη Μπέκακαλόδρομον το νέο του βιβλίο και καλή συνέχεια στο έργο του.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Λογοτεχνών Πρέβεζας,

Ο Πρόεδρος, Θωμάς Νάτσος

Ο Γενικός Γραμματέας, Σπύρος Γ. Μπρίκος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Zikidis Group παρουσιάζει τα νέα μοντέλα Renault, Dacia, CHERY και ISUZU στην παραλία της Πρέβεζας (video)

Η αυτοκίνηση βγαίνει στο προσκήνιο στην Πρέβεζα! Η Zikidis...

Η ιστορία της Πρέβεζας ανοίγει τα αρχεία της: Διεθνές Συνέδριο με άγνωστα τεκμήρια και νέα στοιχεία για το παρελθόν της πόλης

Σημαντικές άγνωστες πτυχές της ιστορίας της Πρέβεζας έρχονται στο...

Η Μικτή Χορωδία Πρέβεζας «ΑΡΜΟΝΙΑ» καλεί νέες φωνές σε μια ξεχωριστή «Ανοιχτή Πρόβα» στην Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης»

Ένα ανανεωμένο καλλιτεχνικό ταξίδι ξεκινά για τη Μικτή Χορωδία...