Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 12:17

«Empty Chairs» και στην Πρέβεζα από επιχειρηματίες εστίασης της πόλης

Στη δράση «άδειες καρέκλες» συμμετείχαν επιχειρήσεις εστίασης της Πρέβεζας.

Στη συμβολική δράση «άδειες καρέκλες» που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε πόλεις της χώρας, συμμετείχε ο σύλλογος καταστημάτων εστίασης Πρέβεζας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ανδρούτσου και είχε συμβολικό χαρακτήρα καθώς οι διοργανωτές ζήτησαν τη λήψη μέτρων για στήριξη των επιχειρήσεων τους, σεβόμενοι ωστόσο τις υποδείξεις των επιστημόνων.

Στην πλατεία, τοποθετήθηκαν συμβολικά άδειες καρέκλες διαφόρων χρωμάτων και σχεδίων από πολλά καταστήματα εστίασης της Πρέβεζας.

Όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε σε ανακοίνωση των διοργανωτών, «σεβόμαστε πλήρως τις υποδείξεις της επιστημονικής κοινότητας, αλλά ζητάμε, μέτρα στήριξης για να μπορέσουμε να μείνουμε ανοιχτοί και να ζήσουμε και εμείς και οι εργαζόμενοι μας αλλά και το σύνολο των κλάδων που επηρεάζονται άμεσα μαζί με εμάς».

Στην κινητοποίηση που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8.30 το απόγευμα συμμετείχαν μέλη του συλλόγου εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων, ενώ διακριτική ήταν η παρουσία ανδρών του Λιμενικού Σώματος που έχει την ευθύνη ελέγχου στο λιμάνι της πόλης.

Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης

Προηγούμενο Άρθρο

Ακυρώνει τα πακέτα κολοσσός της Φινλανδίας για Πάργα

Επόμενο Άρθρο

Στέργιος Γιαννάκης: «Αυτοσχέδια ΜΕΘ COVID – 19» στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...