Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 9:00

Dog Academy: Εκπαίδευση και φιλοξενία ζώων συντροφιάς στην Πρέβεζα (βίντεο)

Σε μία μεγάλη έκταση και με απόλυτη ασφάλεια στον Γοργόμυλο Πρέβεζας, δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη το Dog Academy – Γιώργος Παππάς.

Το Dog Academy είναι ένας χώρος εκπαίδευσης και φιλοξενίας ζώων συντροφιάς με εκπαιδευτή τον Γιώργο Παππά.Στο Dog Academy δημιουργούμε μία μακροχρόνια αρμονική και ισορροπημένη σχέση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη και τον σκύλο του με την σωστή εκπαίδευση και μεθόδους.

Έχοντας αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας το Dog Acedemy  μας παρέχει όλα εκείνα που θα κάνουν τον σκύλο σας να νιώσει σαν το σπίτι του. Στην ακαδημία μας υπάρχουν πολλοί τομείς εκπαίδευσης και διαφορετικές απαιτήσεις με την βασική εκπαίδευση να είναι σημαντική.

Ο Γιώργος Παππάς είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας εκπαιδευτής με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και γνώσεις για κάθε σκύλο, ανεξάρτητα το φύλο, τη φυλή ή την ηλικία. Στο Dog Academy υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς και φιλοξενίας του σκύλου σας για όσο διάστημα εσείς επιθυμείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας με τον κατάλληλο εξοπλισμό ξενοδοχείου σκύλων, καθιστώντας τη διαβίωση, την υγεία και την ασφάλειά του πρωταρχικό μας μέλημα και σκοπό.

Σε όλους τους σκύλους που φιλοξενούμε παρέχουμε το δικό τους ανεξάρτητο δωμάτιο με τον δικό τους προσωπικό χώρο άσκησης. Οι διαστάσεις των δωματίων είναι 3Χ2,5 τμ και συνδέονται άμεσα με τον εξωτερικό προσωπικό χώρο άσκησης.

Στον εσωτερικό χώρο όλα τα δωμάτια διαθέτουν το δικό τους κρεβατάκι, το οποίο είναι ειδικά κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας pvc με επένδυση βινυλίου και στο οποίο τοποθετείται ανάλογα με την εποχή και το αντίστοιχο κάλυμμα. Έτσι καθίσταται η διαμονή όχι μόνο πιο άνετη και ξεκούραστη αλλά δίνεται και η αίσθηση στους σκύλους ότι βρίσκονται στο σπίτι τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6947976850 ή βρείτε μας στο Facebook στην σελίδα Dog Academy.

Προηγούμενο Άρθρο

Η υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων στην Πρέβεζα, τα κρούσματα ευλογιάς, η εναλλαγή δημοτικής αρχής της πόλης το 1922 και ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός

Επόμενο Άρθρο

Δεκάδες εθελοντές δωρητές μυελού των οστών στο Νοσοκομείο Πρέβεζας (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...