Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023, 6:57

CAREERWAY Συμβουλευτική – Ανοιχτή ημέρα για παρουσίαση θέσεων εργασίας σε ξενοδοχεία

ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ συνδιοργανώνει για 3η χρονιά η Career Way Συμβουλευτική Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιχειρηματικότητας, με τα Ξενοδοχεία της MarBella Collection και συγκεκριμένα:

·        ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ στην Πρέβεζα στις02/12/2022 και ώρα 18:00 (Θεοφάνειος Δημοτική Αίθουσα Τέχνης, Θεφάνους 3, Πρέβεζα)

·        ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ στην Άρτα στις 03/12/2022 και ώρα 11:00

(Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Επιμελητηρίου Άρτας, Κ.Αιτωλού& Ν. Πριοβόλου, Άρτα)

·        ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ στο Αγρίνιο στις 03/12/2022 και ώρα 18:00

(Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παπαστράτου 53 & Σμύρνης, Αγρίνιο)

Η MarBella Collection είναι ένας αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος με 3 ξενοδοχεία πολυτελείας 5*. Το MarΒella Corfu και το MarΒella Nido Suite Hotel & Villas βρίσκονται στην Κέρκυρα, και το MarΒella Elix στο Καραβοστάσι Θεσπρωτίας.Εξαιρετικά δημιουργημένο με τη δική του μοναδική ατμόσφαιρα και προσωπικότητα, κάθε ένα από τα σύγχρονα ξενοδοχεία μας μοιράζεται τις ιδιότητες για τις οποίες επιστρέφουν οι επισκέπτες μας χρόνο με το χρόνο – εξαιρετική ελληνική φιλοξενία, εξαιρετική πολυτέλεια και εξαιρετικές εμπειρίες.

Σκοπός των Εκδηλώσεων είναι η παρουσίαση των νέων θέσεων εργασίας στα τρία αυτά ξενοδοχεία και η προσέλκυση/ αξιολόγηση ενδιαφερομένων υποψηφίων που επιθυμούν να ενταχθούν στο ανθρώπινο δυναμικό της MarBella Collection. Στις ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ προσκαλούνται να συμμετάσχουν οι Υποψήφιοι που επιθυμούν εργασία στις διάφορες ειδικότητες που προσφέρει η αλυσίδα ξενοδοχείων MarBella Collection.

Κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης, στελέχη των Ξενοδοχείων θα παρουσιάσουν την στρατηγική και την κουλτούρα της επιχείρησης, τις παροχές, και το σύνολο των Ανοιχτών Θέσεων Εργασίας.Στο τέλος της Εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις με τους ενδιαφερομένους υποψηφίους, για αυτό και προτείνεται να έχουν μαζί τους το Βιογραφικό τους Σημείωμά.

Δείτε αναλυτικά κάποιες από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας στα Ξενοδοχεία στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.careerway.gr/el/articles/details/nea-anakoinoseis-careerway/1668522077-theseis-ergasias-marbella-collection.html

Οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους στην Εκδήλωση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ημέρα Καριέρας μπορείτε να επικοινωνείτε στην Career Way Συμβουλευτική (Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00 – 17:00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00 – 21:00) στο τηλέφωνο:2681024727 ή μέσω email στο info@careerway.grΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 Career Way Συμβουλευτική

Νικολάου Σκουφά 140,(1ος όροφος), Άρτας,Τ.Κ:47132

Website: www.careerway.grEmail: info@careerway.grFb: CareerWay


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


Προηγούμενο Άρθρο

Ένα ακόμα συνέδριο της ΚΕΔΕ γίνεται μακριά από τον κόσμο και μακριά από τα προβλήματά του

Επόμενο Άρθρο

Σπουδαία νίκη για τις κορασίδες της Νικόπολης απέναντι στη Γ.Ε Αγρινίου (video-pic)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...