Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 4:17

Σπουδαία νίκη για τις κορασίδες της Νικόπολης απέναντι στη Γ.Ε Αγρινίου (video-pic)

Οι κορασίδες της Νικόπολης κατάφεραν και πήραν μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως την Γ.Ε Αγρινίου με 49-39 το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Πρέβεζας για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Πρέβεζας με μία σημαντική απουσία, αλλά με πολλά νέα κορίτσια στο ρόστερ που διψούσαν για τη νίκη, από την αρχή πήραν κεφάλι στο σκορ και το κράτησαν έως το τέλος.

Παρόλα αυτά αν και δυσκολεύτηκαν στο 3ο δεκάλεπτο, δίνοντας το δικαίωμα στο Αγρίνιο να μειώσει στο σκορ, ωστόσο με την Ίσιδα Λιάλιου να σημειώνει 33 πόντους, το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο για τις κορασίδες της Νικόπολης.

Άλλωστε τα περισσότερα από τα κορίτσια της ομάδας των κορασίδων θα στελεχώσουν την γυναίκεια ομάδα της Νικόπολης, όπου και αυτή σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπει στο πρωτάθλημα της ΕΚΣΑΒΔΕ.

Ο προπονητής της Νικόπολης Κώστας Αντύπας τόνισε το γεγονός, ότι στην ομάδα υπάρχουν πολλά νέα κορίτσια που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα μαθαίνοντας το μπάσκετ, παρόλα αυτά είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ Γεροδήμος, Τσίγας.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 8-5, 26-13 (ημίχρονο), 36-30, 49-39.

Σ.Κ. Νικόπολης (Κώστας Αντύπας – Λ. Σταμάτη): Παππά, Κωστούλα, Ρεμεντζά, Λιάλιου 33(3), Τρουμπούκη, Κάρτσακλα, Ντάτσα- Μαστρογιάννη Αθ., Γκοράτσα 10, Ντερμάρη, Μπάκα, Ντάτσα-Μαστρογιάννη Ν., Τούση 6.

Γ.Ε Αγρινίου (Σταμουλάκης): Σπανού, Παπαχρήστου 2, Μίτη 2, Παναγιωτοπούλου, Ρήγα, Στούπα, Καραπιπέρη 13, Ριτογιάννη 2, Κούσσα 17(1), Μαρκογιάννη, Πέτρα 3.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

CAREERWAY Συμβουλευτική – Ανοιχτή ημέρα για παρουσίαση θέσεων εργασίας σε ξενοδοχεία

Επόμενο Άρθρο

Σεμινάριο ζεϊμπεκικου χορού από τον Θωμά Παλάντζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...