Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 4:30

Birthdaypresent: Οι πιο ιδιαίτερες επιλογές

Όταν κάποιος φίλος μας έχει γενέθλια όλοι αναζητάμε στην αγορά το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε για να τον εντυπωσιάσουμε. Στα φετινά γενέθλια των φίλων σου λοιπόν ετοιμάσου να προσφέρεις τα πιο ιδιαίτερα δώρα διότι παρακάτω θα βρεις μια λίστα με διάφορες προτάσεις που θα ενθουσιάσουν κάθε παραλήπτη.

1.Παπούτσια

Ένα δώρο το οποίο σίγουρα πρόκειται να λατρέψουν οι φίλες σου είναι τα παπούτσια. Όλες οι γυναίκες έχουν αδυναμία σε ένα ζευγάρι καλά παπούτσια για έξοδο όπως γόβες και mules. Ανάλογα με το styleκάθε φίλης μπορείς να αναζητήσεις σε διάφορα καταστήματα το ζευγάρι παπούτσια που νιώθεις ότι θα της ταιριάξει. Μπορείς από την άλλη αν θες να της κάνεις δώρο κάτι το οποίο θα φοράει καθημερινά να επιλέξεις αθλητικά παπούτσια ή και μποτάκια. Αν η φίλη σου είναι μέσα στη μόδα τότε πρόκειται να λατρέψει και τις μπαλαρίνες και τα loafersτα οποία είναι τα πιο inπαπούτσια αυτής της σεζόν.

2.Είδη περιποίησης προσώπου

Δεν υπάρχει πιο ωραίο δώρο από ένα bundleπεριποίησης προσώπου. Μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία σεsetπεριποίησης τα οποία περιέχουν κρέμες προσώπου, serum, eyecreamκτλ. Είναι ένα ξεχωριστό δωράκι το οποίο θα φανεί απόλυτα χρήσιμο στη φίλη σας και θα την ενθουσιάσει.

3.Τσάντα

Η επιλογή μιας τσάντας ποτέ δεν μπορεί να είναι λάθος. Μπορείς να δωρίσεις στην φίλη σου μια everydayπρωινή τσάντα όπως μια totebagή ένα backpackή να επιλέξεις κάτι πιο βραδινό όπως ένα tophandleτσαντάκι. Αν αναζητάς κάτι νεανικό και μοδάτο τότε σίγουρα πρέπει να αναζητήσεις μια shoulderbagκαθώς είναι ένα είδος τσάντας που κρατάει κάθε itgirlκαι είναι απόλυτα στιλάτη.

4.Μια δωροκάρτα σε κατάστημα καλλυντικών

Δεν υπάρχει πιο διασκεδαστική εμπειρία από το να κάνετε δώρο σε μια φίλη σας μια δωροκάρτα στο αγαπημένο της κατάστημα καλλυντικών. Της δίνετε την ευκαιρία να βγει για ψώνια και να επιλέξει μερικά καινούρια καλλυντικά ή και ένα άρωμα που της αρέσει. Βέβαια μια ενναλακτική σε αυτό το δωράκι είναι να επιλέξετε εσείς μερικά καλλυντικά π.χ. ένα κραγιόν, ένα ρουζ, μια mascara κτλ. να τα τοποθετήσετε σε μια όμορφή τσαντούλα και να της τα δωρίσετε.

5.Ρούχα

Μπορείς να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά και να δημιουργήσεις ένα όμορφο συνολάκι για τη φίλη σου. Σίγουρα γνωρίζεις το γούστα της στα ρούχα οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς αλλά να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Μπορείς να κάνεις mixandmatchμπλουζάκια με παντελόνια, με φούστες ή και σορτσάκια και να δημιουργήσεις το πιο stylishoutfit.

Προηγούμενο Άρθρο

Πετούν στον δρόμο τους ήρωες του Covid-19 – Τέλος τα λεφτά – Αναζητείται λύση

Επόμενο Άρθρο

Μεσιτικό πρόγραμμα έναντι παραδοσιακών μεθόδων πώλησης ακινήτων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...