Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 22:33

Φωτιά Βρυσούλα: Στην πλατεία του χωριού οι ηλικιωμένοι – Μία γυναίκα μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ

Στην πλατεία της Βρυσούλας βρίσκονται αρκετοί ηλικιωμένοι του χωριού με την δημοτική αρχή αλλά και τις πυροσβεστικές δυνάμεις να είναι στο πλευρό τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγω για υποχώρηση των ανέμων, κάτι που διευκολύνει την κατάσβεση από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες με τον συντονισμό του διοικητή Θανάση Μικρούλη θέλουν να τελειώσουν το ”έργο” τους πριν σκοτεινιάσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σημαντική βοήθεια στην απομάκρυνση των ηλικιωμένων από τα σπίτια τους είχαν και αστυνομικοί, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε κυρίως για προληπτικούς λόγους μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία είναι και κατάκοιτη εκτός της οικείας της.

Ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου Δημήτρης Μαυρογιώργος ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις από τον προϊστάμενο της Π.Ε Πρέβεζας Νίκο Παππά με  την συμβολή του στην αποστολή εναέριων δυνάμεων να είναι σημαντική.

Στην Βρυσούλα και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, η οποία βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη για οτιδήποτε χρειαστεί.

Ο πρόεδρος Χρήστος Κολιοφώτης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας ανέφερε: ” Δύσκολη ημέρα για το χωριό μας. Ευτυχώς καταφέραμε συντονισμένα να βγάλουμε όλους τους ανθρώπους γρήγορα από τα σπίτια τους και να γλιτώσουμε να χειρότερα. Θα είμαστε εδώ όσο χρειαστεί΄΄.

Μία κατοικία παραδόθηκε στις φλόγες, ενώ όσες βρίσκονταν κοντά είχα οχυρωθεί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να τις γλιτώσουν κάτι που το έκαναν.

Πάνω από όλα η προστασία των πολιτών και των περιουσιών, με τις πυροσβεστικές, αστυνομικές και δημοτικές δυνάμεις μέχρι στιγμής να έχουν αποδείξει ότι λειτουργούν συλλογικά και μεθοδικά.

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Φωτιά Βρυσούλα: Η Δημοτική αρχή στο πλευρό των κατοίκων

Επόμενο Άρθρο

Στις 31 Ιουλίου στον Άσσο, τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ανθυπολοχαγού Ευάγγελου Κατσάνου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...