Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 9:03

Στις 31 Ιουλίου στον Άσσο, τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ανθυπολοχαγού Ευάγγελου Κατσάνου

Ήταν σαν σήμερα στις 22 Ιουλίου 1974 όταν ο εξ  Άσσου Πρεβέζης καταγώμενος Ανθυπολοχαγός (ΠΒ) Κατσάνος Ευάγγελος του Κωνσταντίνου πέρασε στην αιωνιότητα καθώς έπεσε ηρωϊκώς, πολεμώντας τον βάρβαρο εισβολέα στην περιοχή Καραόλου Αμμοχώστου της Κύπρου.

Η Τοπική Κοινότητα Άσσου και η Οργανωτική Επιτροπή κατοίκων της περιοχής, σας προσκαλούν στην τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Ασσιώτη Ήρωα η οποία θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Άσσου στις 31 Ιουλίου 2022 και ώρα 9:30 π.μ.

Ένα ανεκπλήρωτο χρέος πέντε δεκαετιών, επιτέλους εκπληρώνεται χάρη στην εθελοντική συνεισφορά πλήθους ευαισθητοποιημένων πολιτών αλλά και χάρη στην διετή συνεχή και άοκνη προσπάθεια των μελών της οργανωτικής επιτροπής και του προέδρου της τοπικής κοινότητας Άσσου.

Στόχος της οργανωτικής επιτροπής ήταν εξαρχής να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό ο Ήρωας Κατσάνος Ευάγγελος και αυτό που επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό την τελευταία διετία θα κορυφωθεί με τα αποκαλυπτήρια της προτομής, γι αυτό, σας περιμένουμε να προσέλθετε στην εκδήλωση ώστε όλοι μαζί να αποτίσουμε τον επιβαλλόμενο φόρο τιμής στον ήρωά μας.

Άσσος Πρεβέζης

Η Οργανωτική Επιτροπή


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Φωτιά Βρυσούλα: Στην πλατεία του χωριού οι ηλικιωμένοι – Μία γυναίκα μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ

Επόμενο Άρθρο

Dr. Kosmas Kopsaris: L’universe poétique de Spiridoula Georgokitsou

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...