Τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο γιορτάζει η Πρέβεζα στις 10 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία:

Τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο γιορτάζει η Πρέβεζα στις 10 Φεβρουαρίου και η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων. Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα θα τελεστεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Φαναρίου κ.Αγαθάγγελου.

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 7 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους θα ξεκινήσει η Ιερά Ακολουθία του Όρθρου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.Γεωργίου, ενώ στην Θεία Λειτουργία που θα ξεκινήσει στις 9 από τον Σεβασμιώτατο κ. Γεώργιο θα συλλειτουργήσουν οι Μητροπολίτες Φαναρίου Αγαθάγγελος και Πρεβέζης Χρυσόστομος.

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους στην πόλη. Στις 5.30 το απόγευμα θα ψαλεί Εσπερινός και Παράκληση προς τον Άγιο Χαράλαμπο, ενώ λόγω των υγειονομικών συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Μουσική εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου Χαραλάμπους.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (3 Μαϊου – 9 Μαϊου 2026)

ΓΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΛΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ του π. Δημητρίου Μπόκου Ένας άνθρωπος...

ΛΙΜΑΝΑΚΙ – Το στολίδι του Ιονίου, ο απόλυτος προορισμός από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στην παραλία του Καναλίου Πρέβεζας, εκεί όπου το απέραντο...

Εκλογές για το Συμβούλιο Νέων στον Δήμο Πρέβεζας – Στις 17 Μαΐου η ψηφοφορία με φυσική και ψηφιακή κάλπη

Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν τα μέλη του Συμβουλίου...