Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 16:23

3ο Δημοτικό Σχολείο – Bazaar στο Χριστουγεννιάτικο χωριό – Μέρος των εσόδων θα πάει στην 12χρονη Ευαγγελία

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Πρέβεζας την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε Bazaar στον χώρο του Χριστουγεννιάτικου χωριού της χαράς στην παραλία της Πρέβεζας.

Μάλιστα σύμφωνα με το Δ.Σ του συλλόγου μέρος των εσόδων για διατεθούν για την 12χρονη Ευαγγελία από την Άρτα, η οποία πριν από 2 χρόνια μετά από μια συνηθισμένη λοίμωξη εκδήλωσε μια ασυνήθιστη μορφή παιδικού Πάρκινσον (μόνο μια περίπτωση στην Ελλαδα). Η Ευαγγελία στον αγώνα της μέχρι τώρα δεν έμεινε ποτέ μόνη. Έχει στο πλευρό της την αδερφή της, τους 2 υπέροχους γονείς που προσπαθούν όλο αυτό τον καιρό και κάνουν τα αδύνατα-δυνατά, φίλους και φυσικά τους γιατρούς στο Αττικό νοσοκομείο που παλεύουν συνεχώς στο πλευρό του κοριτσιού. Αλλά και η Ευαγγελία θηρίο πραγματικό. Ακόμα και όταν όλοι σήκωσαν τα χέρια ψηλά βρήκε τη δύναμη και έκανε το θαύμα της. Βγήκε ζωντανή από τη μάχη και έδωσε κουράγιο σε όλους.

Η Ευαγγελία έχει διαγνωσθεί με 95% δυστονική κινητική αναπηρία.

Προηγούμενο Άρθρο

Ενημέρωση για την οδική ασφάλεια και το επάγγελμα του αστυνομικού – Δύο σημαντικές θεματικές για τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου

Επόμενο Άρθρο

Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου γυναικών και σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...