Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 23:48

1st Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour: Νικητές στους άντρες η ομάδα Podgorica Kodio

Για δεύτερη ημέρα το 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour, χάρισε τους φιλάθλους ένταση, δύναμη, πάθος και συγκλονιστικές μονομαχίες στα δύο γήπεδα, ενώ η ομάδα Podgorica Kodio ήταν η νικήτρια στην κατηγορία Elite.

Το τουρνουά το οποία είναι με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Πρέβεζας και είναι στην ”ομπρέλα” της FIBA, ολοκληρώνεται την Πέμπτη 26 Αυγούστου, ενώ ήδη έχει το πράσινο φως και για το καλοκαίρι του 2022 από τους διοργανωτές.

Το πρωΐ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός τριπόντων με τον Αλέξανδρο Δόνο να επικρατεί του Γρηγόρη Τσεκούρα στον τελικό και να καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί και οι τελικοί στην κατηγορία αντρών ELITE.

Στον μεγάλο τελικό αγωνίστηκαν δύο ομάδες από το εξωτερικό με τους Podgorica Kodio των ( Marko Andjelic- Nemanja Gavranić- Milos Jovanovic-Vaso Popovic) να κερδίζουν έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι τους Pirot 3×3 (Dragan Bjelica- Lazar Rasic- Nikola Vukovic) με 16-19.Τον μεγάλο τελικό σφύριξαν η διεθνής και πιστοποιημένη από τη FIBA διαιτητής Ελένη Κωνσταντινίδου και ο κ. Μαρκόπουλος, ενώ την περιγραφή του τελικού  έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε ο αγώνας που γίνεται και στο NBA Skill Challenge με τον Πρεβεζάνο Γιώργο Σουλιώτη να κερδίζει την πρώτη θέση έχοντας συγκεντρώσει  14 βαθμούς.

Η δεύτερη ημέρα ολοκληρώθηκε με τους αγώνες μπάσκετ με αμαξίδια κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την Πρέβεζα να γράφει ιστορία σύμφωνα με τους διοργανωτές.Μάλιστα οι αθλητές της ειδικής κατηγορίας γράφτηκαν στην λίστα της FIBA.

Τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας:

Η βραδιά έκλεισε με τις βραβεύσεις στους νικητές από τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.

Προηγούμενο Άρθρο

Το μήνυμα της Δέσποινας για τους Πρεβεζάνους: ”Σας ευχαριστώ όλους…”

Επόμενο Άρθρο

Ηλικιωμένος παραλίγο να πνιγεί στην Κυανή Ακτή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...