Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 13:36

Το μήνυμα της Δέσποινας για τους Πρεβεζάνους: ”Σας ευχαριστώ όλους…”

Μετά την μεγάλη της επιτυχία στο US Open για πρώτη φορά στην καριέρα της (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), το onprevezanews.gr επικοινώνησε με την Πρεβεζάνα πρωταθλήτρια ζητώντας της να στείλει ένα μήνυμα για όλους τους συμπολίτες της.

Φυσικά η Δέσποινα δε το αρνήθηκε και έστειλε το μήνυμα, ευχαριστώντας όλους τους Πρεβεζάνους και τον Δήμο Πρέβεζας για την συμπαράσταση τους.

Επόμενος δύσκολος αγώνας για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ που θα επιστρέψει στο court την Πέμπτη είναι να αντιμετωπίσει μια ακόμα πολύ δυνατή παίκτρια, την Dalma Galfi από την Ουγγαρία, που βρίσκεται στο Νο.152 της παγκόσμιας κατάταξης. Θυμίζουμε πως η κάθε παίκτρια χρειάζεται 3 νίκες για να μπει στο κυρίως ταμπλό του US Open.

Την Δέσποινα συνοδεύει και στηρίζει ο αδελφός της Δημήτρης, ο οποίος μάλιστα προπονείται μαζί της καθημερινά, προκειμένου να Πρεβεζάνα πρωταθλήτρια να είναι έτοιμη για το επόμενο παιχνίδι της.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το onprevezanews.gr από την σημερινή προπόνηση της Δέσποινας με τον αδελφό της Δημήτρη.

Η Δέσποινα μιλώντας στο tennisnews.gr είπε:

“Ζω πρωτόγνωρες εμπειρίες στην Νέα Υόρκη και στο πρώτο μου Grand Slam. Η αλήθεια είναι ότι το ζω με μια ωριμότητα, γνωρίζοντας ότι είναι ένας στόχος που επιτεύχθηκε, αλλά και ότι μπορώ να τα πάω καλά”, είπε η Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, μαζί με τον αδερφό της και προπονητή Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον Ισπανό προπονητή της από τη βάση της στη Βαρκελώνη, Dani Navarro.

Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της Δέσποινας προς όλους τους Πρεβεζάνους:

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

«Απ’ το σκοτάδι στην λευτεριά…»

Επόμενο Άρθρο

1st Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour: Νικητές στους άντρες η ομάδα Podgorica Kodio

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...