Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 16:14

‘’Συνυπογράφουμε την επιστολή προς τον δήμαρχο Πρέβεζας’’

Έπειτα από το δημοσίευμα που κάναμε (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) σχετικά με τα ονόματα των προέδρων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων που συνυπογράφουν την επιστολη προς τον δήμαρχο Πρέβεζας από το 3ο γυμνάσιο Πρέβεζας η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Αναστασία Μυριούνη έστειλε την παρακάτω επιστολή τονίζοντας ότι:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

27/04/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με το δημοσίευμά σας με το οποίο αμφισβητήθηκε η από κοινού επιστολή 8 συλλόγων γονέων και κηδεμόνων προς τον δήμαρχο της πόλης, κύριο Γεωργάκο, με θέμα την αξιοποίηση των αδιάθετων πιστώσεων για τα σχολεία, από την πλευρά μας θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι:

Συνυπογράφουμε την επιστολή και δεν θεωρούμε απαραίτητο να υπάρχουν τα ονόματα του κάθε ενός μας αφού μας καλύπτει ο τίτλος του συλλόγου μας. Η επιστολή δεν δημοσιεύθηκε ερήμην μας. Ήμασταν γνώστες του περιεχομένου και συμβάλλαμε σε αυτό. Το προσχέδιο όπως και το τελικό κείμενο διαμοιράστηκε σε όλους μας με ηλεκτρονικό τρόπο, λόγω των περιορισμών της καραντίνας, και πάνω σε αυτό συμφωνήσαμε.

Δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν, να κυκλοφορεί επιστολή που να φέρει το όνομα του συλλόγου μας και να μην αντιδράσουμε αν κάποιος είχε καπηλευτεί τον σύλλογό μας. Δεν θα περιμέναμε ένα δημοσίευμα να αναρωτηθεί αντί για εμάς. Επιπλέον, κανένας δεν θα ήταν τόσο αδαής που να ετοιμάσει μία επιστολή μόνος του και να χρησιμοποιήσει 8 συλλόγους για να εξυπηρετήσει ίδιους σκοπούς.

Εμμένουμε στα ερωτήματα που θέτει η επιστολή και συνεχίζουμε συλλογικά και ενωμένοι  με γνώμονα τα παιδιά μας.

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος

Αναστασία Μυριούνη

Από το δημοτικό σχολείο Ωρωπού ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Δημήτρης Σπυριδωνίδης επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά λέγοντας τα εξής:

‘’Συνυπογράφουμε και εμείς την επιστολή ζητώντας από τον δήμαρχο Πρέβεζας να μην προχωρήσει στην αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, αλλά το ποσό που μας αντιστοιχεί σαν σχολική μονάδα να διατεθεί για τις ανάγκες του σχολείου μας’’.

Προηγούμενο Άρθρο

‘’Λεφτά υπάρχουν’’ στα αποθεματικά των σχολικών επιτροπών του δήμου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ανακοίνωση 15μελους μουσικού σχολείου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...