Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 16:20

Όνειρο ζωής που έγινε πράξη ο διάδρομος στην παραλία Καναλίου για ΑμΕΑ

Ένα όνειρο ζωής έγινε πράξη και σε λίγες ημέρες να είναι σε πλήρη λειτουργία, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των ΑμΕΑ για να έχουν πρόσβαση στην θάλασσα.

Ο διάδρομος που τοποθετήθηκε στην παραλία Καναλίου, θα βοηθάει τα άτομα με κινητικά προβλήματα να οδηγούνται με ασφάλεια στην θάλασσα, προκειμένου να μπορούν να κάνουν μπάνιο.

Για να πραγματοποιηθεί αυτό βοήθησαν αρκετοί άνθρωποι, μα πρώτα και πάνω από όλα η κα. Ιωάννα Πάσχου-Καμακάρη, η οποία λίγο πριν τις εκλογές του 2019 όταν η ίδια ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος είχε δεχθεί αυτό το αίτημα από ένα νέο παιδί που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Η ίδια γράφει στο προσωπικό της προφίλ στο facebook

‘’Προεκλογικά με είχε πλησιάσει ένα νέο παιδί που αντιμετωπίζει κινητικα προβλήματα.
Μου ζήτησε να τον βοηθήσω να μπει ένας διάδρομος στην παραλία Καναλίου για να μπορεί να κάνει μπάνιο στη Θάλασσα.
Του υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα και το εννοούσα.
Από τότε προσπαθώ με διάφορες συναντήσεις και δεν είχα καταφέρει κάτι.
Είμαι πολύ χαρούμενη που μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η επιθυμία του πράξη , χάρη στην ευαισθησία του Αντιπεριφερειάρχη μας κυρίου Στράτου Ιωάννου και στον κύριο Χάρη Γεωργίου!!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!’’

Το νέο παιδί που είχε ζητήσει τον διάδρομο από την κα. Ιωάννα Πάσχου-Καμακάρη είναι ο Δημήτρης Παππάς, ο οποίος γράφει στο προσωπικό του προφίλ:

‘’Ευχαριστώ πάρα πολύ πρώτα από όλα την κυρία Ιωάννα Πάσχου Καμάρι και μετά όλους τους υπόλοιπους που κινήθηκαν για να γίνει ο διάδρομος για άτομα με κινητικά προβλήματα είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για το καλό όλων μας’’.

Για τον διάδρομο αυτό ενδιαφέρθηκε αμέσως και ο σύλλογος ΑμΕΑ που ζητούσε περισσότερες πληροφορίες, προκειμένου να ενημερώσει και τα υπόλοιπα μέλη του, με την κα. Ιωάννα Πάσχου-Καμακάρη να δηλώνει ότι είχε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, ο οποίος της μετέφερε ότι θα τοποθετηθεί και ράμπα και χημική τουαλέτα για τα ΑμΕΑ.

Προηγούμενο Άρθρο

Στο σκοτάδι για μία ώρα το Φανάρι λόγω βραχυκυκλώματος σε κολώνα της ΔΕΗ

Επόμενο Άρθρο

Στροφή στο μέλλον: ”Ερωτήματα στη Δημοτική Αρχή”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...