Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 9:34

Όλοι οι δρόμοι της Ευρώπης οδηγούν στο Μονολίθι

Με αφορμή τη διάκριση της παραλίας του Μονολιθίου ως την πιο ασφαλή της Ευρώπης αλλά και της Πρέβεζας ως έναν εκ των πιο ασφαλών προορισμών αναφορικά πάντα με τον κορονοϊό, σήμερα ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ οι “Αταίριαστοι” και μίλησε στους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.


https://www.skaitv.gr/…/monolithi-prebezas-i-asfalesteri-pa…
Ο κ.Γεωργάκος μίλησε για την περιοχή , για την ομορφιά και την ασφάλεια που αυτή παρέχει τονίζοντας ότι οι επαγγελματίες προχωρούν πυρετωδώς τις προετοιμασίες για την έναρξη της σεζόν. Εκείνο πάντως που ανέφερε ως προβληματισμό του είναι το ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας του Αεροδρομίου του Ακτίου το οποίο αποτελεί βασική ¨πύλη” εισόδου των επισκεπτών προς την περιοχή μας.


Χθες η Πρέβεζα είχε και πάλι την τιμητική της αφού στην παραλία του Μονολιθίου βρέθηκε συνεργείο του STAR με το δημοσιογράφο Λάμπρο Δερμεντζή.

Ο κ.Γεωργάκος μίλησε και πάλι για τη διάκριση που έλαβε η Πρέβεζα, τις ομορφιές και την ασφάλεια που παρέχει, ενώ το ρεπορτάζ παρουσιάστηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

“Πράσινο φως” για εργασίες συντήρησης και εξοπλισμού του Μουσείου της Νικόπολης

Επόμενο Άρθρο

Βανδαλισμοί στον Βοτανικό Κήπο – Άγνωστοι αφού τα ήπιαν τα έσπασαν (φωτογραφίες και βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...