Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 15:05

Βανδαλισμοί στον Βοτανικό Κήπο – Άγνωστοι αφού τα ήπιαν τα έσπασαν (φωτογραφίες και βίντεο)

Τελικά ορισμένοι δεν μπορούν χωρίς να μην προκαλούν ζημιές στην εικόνα της πόλης και καταστροφές σε τοποθεσίες που την κοσμούν.

Από την μανία και υπό την επήρεια αλκοόλ άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο στολίδι της Πρέβεζας, τον Βοτανικό Κήπο τις βραδινές ώρες.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις καταγγελίες που μας έγιναν μία ομάδα αγνώστων, αφού εισήλθε στον χώρο του Βοτανικού Κήπου και έπειτα από την κατανάλωση αλκοόλ (μπύρες), στην συνέχεια έσπασαν παγκάκια, καλάθια απορριμμάτων, ενώ από την μανία τους δεν γλίτωσε ούτε και το γήπεδο του αμπαλί στο οποίο έσπασαν το πλαίσιο τσιμέντου που υπήρχε περιμετρικά.

Εκτός από τα παραπάνω όμως οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο σύστημα ποτισμού που πρόσφατα είχε τοποθετήσει ο Δήμος για να ποτίζονται τα λουλούδια, έσπασαν κλαδιά από δέντρα, ενώ ξήλωσαν και την σιδερένια πόρτα εισόδου από την πλευρά της Κυανής Ακτής.

Οι εικόνες και το βίντεο του μέλους του τοπικού συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας Δημήτρη Γκόλια, μιλάνε από μόνα τους.

Ένας από τους πρωτεργάτες του ευπρεπισμού και καθαρισμού του Βοτανικού Κήπου, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Φίλων Αμπαλί Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης μιλώντας στο onprevezanews.gr έστειλε το δικό του μήνυμα σε εκείνους που προκάλεσαν τις καταστροφές.

‘’Γνωρίζουμε ποιοι προκάλεσαν τις ζημιές στον Βοτανικό Κήπο και να είναι σίγουροι ότι η υπόθεση  θα φτάσει στην δικαιοσύνη’’.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες – Βίντεο: Δημήτρης Γκόλιας

Προηγούμενο Άρθρο

Όλοι οι δρόμοι της Ευρώπης οδηγούν στο Μονολίθι

Επόμενο Άρθρο

Οι 15 αλλαγές στο Λύκειο από το νέο σχολικό έτος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...