Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 21:10

Όλα έτοιμα για την γιορτή των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ν.Δ στην Πρέβεζα – Ποιοι θα έρθουν

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την εκδήλωση των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ν.Δ, που ετοιμάζει η ΝΟΔΕ Πρέβεζας, την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα της Θεοφανείου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νίκος Σολδάτος μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη στο Ράδιο Πρέβεζα 93 είχε τονίσει ότι στην εκδήλωση θα βρίσκονται γνωστά ονόματα της πολιτικής ζωής του τόπου που έχουν περάσει από θέσεις ευθύνης τόσο στο κόμμα, όσο και την κυβέρνηση μιλώντας για τον πρώην αρχηγό της Ν.Δ, υπουργό, βουλευτή και σημερινό ευρωβουλευτή Βαγγέλης Μεϊμαράκη, τον πρώην υπουργό, βουλευτή και σημερινό ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Όμως στο κάλεσμα της ΝΟΔΕ Πρέβεζας θετικά απάντησαν δύο ακόμη νέοι και υποψήφιοι με το Ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, όπως η Λυδία-Αντωνία Τρακατέλλη (Διδάκτωρ Αρχαιολογίας) και ο Σπύρος Καρανικόλας (Δικηγόρος, Διδάκτωρ Ευρωπαϊκού Δικαίου) , ενώ ξεχωριστή παρουσία θα είναι ο γιος του φυλακισμένου πρώην δημάρχου Χιμάρας Φρέντυ Μπελέρη, Πέτρος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν βίντεο και φωτογραφικό υλικό από την πορεία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας μέσα στα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ.

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκίνησαν οι ”κόντρες” Γεωργάκου – Νίτσα με αφορμή το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Μύτικα (video)

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Της πήραν 190.000 ευρώ για να της λύσουν τα μάγια και συνελήφθησαν

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...