Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 15:51

Ξεκίνησαν οι ”κόντρες” Γεωργάκου – Νίτσα με αφορμή το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Μύτικα (video)

Με αφορμή το βίντεο που παρουσίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Μύτικα, καλώντας τις σχολικές μονάδες του δήμου να το επισκεφθούν και να μάθουν τους κανόνες οδικής ασφάλειας, ο επικεφαλής της ”Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας, απάντησε με ένα δικό του βίντεο δείχνοντας την σημερινή εικόνα που επικρατεί λέγοντας χαρακτηριστικά ”Κι αν δεν μπορείς να κάμεις τον τόπο  όπως αρμόζει στους δημότες μας,  μην τον παρουσιάζεις όπως  θέλεις και ευτελίζεις τον θεσμό, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην εξευτελίζεσαι τουλάχιστον!!! (η πραγματικότητα σε διαψεύδει”.

Ο Νίκος Γεωργάκος στο βίντεο κάνει λόγο για την απόλυτη ασφάλεια στις εγκαταστάσεις του Πάρκου, το οποίο καθαρίστηκε και πλέον μπορούν όλοι οι μαθητές να κάνουν μαθήματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφορίας.

Ο Γιώργος Νίτσας ωστόσο σηκώνοντας το ”γάντι” με δικό του βίντεο παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εικόνα των εγκαταστάσεων, όπου βλέπει κανείς την απαξίωση του χώρου όπως λέει και ο ίδιος με τα κοντέινερ που φιλοξενούσαν τα ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια να είναι κατεστραμμένα, ενώ και τα ποδήλατα που είχαν αγοραστεί πλέον να μην υπάρχουν αφού άγνωστοι τα είχαν αφαιρέσει.

Όπως τονίζει ο επικεφαλής της Ανάπτυξης Τώρα, οι απαντήσεις θα δίνονται με εικόνες, όπου είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας των έργων που παρουσιάζει ο Νίκος Γεωργάκος.

Η πολιτική κόντρα αναμένεται να ανάψει για τα καλά το απόγευμα της Τετάρτης όπου θα πραγματοποιηθεί δημοτικό συμβούλιο.

Δείτε το βίντεο του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου:

Δείτε την απάντηση του Γιώργου Νίτσα:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Θεατρική Ομάδα του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας παρουσιάζει την παράσταση ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ένας οικολογικός μύθος

Επόμενο Άρθρο

Όλα έτοιμα για την γιορτή των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ν.Δ στην Πρέβεζα – Ποιοι θα έρθουν

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...