Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 12:11

Χρήστος Κολιοφώτης: Ο πρόεδρος της Βρυσούλας μιλάει για όλους και για όλα (βίντεο)

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Βρυσούλας Πρέβεζας Χρήστος Κολιοφώτης, στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, στο Ράδιο Πρέβεζα 93, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Χρήστος Κολιοφώτης αναφέρθηκε στο θέμα του κορονοϊού και τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Κοινότητας, η οποία απαριθμεί 114 μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι σύμφωνα με τον πρόεδρο είναι όλοι πλήρως εμβολιασμένοι.

” Στο χωριό μας όλοι οι κάτοικοι είναι ηλικιωμένοι. Όλοι ωστόσο είναι εμβολιασμένοι πλήρως, παρόλα αυτά όμως προσέχουν που πάνε, τηρούν τα μέτρα” είπε ο πρόεδρος της Βρυσούλας.

Ωστόσο ο Χρήστος Κολιοφώτης αναφέρθηκε και σε έργα τα οποία θα βοηθήσουν την Κοινότητα με την ολοκλήρωσή τους.

Σήμερα το πρωΐ μηχανική της Περιφέρειας Ηπείρου με εντολή του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη, επισκέφτηκαν την Κοινότητας Βρυσούλας, προκειμένου να δουν από κοντά το χωριό και να προχωρήσουν άμεσα στην μελέτη για την κατασκευή αρδευτικών έργων, που θα δώσει την δυνατότητα να γίνονται και καλλιέργειες στον χωριό από ανθρώπους που έχουν κτήματα.

Ο Χρήστος Κολιοφώτης μίλησε ακόμη, για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τις αποχωρήσεις των Δημήτρη Καραμανίδη και Αθηνάς Κωνσταντάκη και την λήξη συνεργασίας Νίκου Γεωργάκου και Βαγγέλη Ροπόκη.

Τέλος ο πρόεδρος της Κοινότητας Βρουσούλας μίλησε και για το δικό του μέλλον στην τοπική αυτοδιοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: ΄΄Εγώ δεν είμαι πολιτικός και δεν θα γίνω ποτέ μου”.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Βασίλης Ιωάννου: ”Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών αποδυνάμωσαν τη δημοτική αρχή”

Επόμενο Άρθρο

Θέση Εργασίας ΖHΚΙΔΗΣ GROUP

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...