Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 10:45

Βασίλης Ιωάννου: ”Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών αποδυνάμωσαν τη δημοτική αρχή”

Ο πρώην νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, καλεσμένος στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του Γιάννη Βασιλειάδη, στο Ράδιο Πρέβεζας 93.

Ο κ. Ιωάννου όπου τα τελευταία 3 χρόνια έχει την θέση του πολιτικού σχολιαστή σε site, εφημερίδες, ραδιοφωνικό σταθμό και τηλεόραση σχολίασε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στον Δήμο Πρέβεζας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννου μίλησε για τις δύο ανεξαρτητοποιήσεις των Δημήτρη Καραμανίδη και Αθηνάς Κωνσταντάκη, από τον συνδυασμό ”Δήμος της Καρδιάς μας”, λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Είναι γεγονός ότι οι εκλογές προέδρων και επιτροπών πέρασαν σε δεύτερη μοίρα μετά την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του δημάρχου, βεβαίως με την παραίτηση του Βαγγέλη του Ροπόκη και τη λήξη ουσιαστικά της συνεργασίας.”

Ο πρώην νομάρχης Πρέβεζας χαρακτήρισε  ιδιαίτερα δυσμενείς τις εξελίξεις όχι τόσο για το μέλλον του δημάρχου και των άλλων στελεχών επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι θεμιτές οι φιλοδοξίες του καθενός, όμως δεν ήταν καθόλου καλές για την πορεία του Δήμου. “Οι Εξελίξεις αποδυνάμωσαν τη δημοτική αρχή, αλλά αποδυναμώθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος. Φαίνεται στην κοινωνία ότι είναι ένας δήμαρχος που δεν μπορεί να κρατήσει ενωμένη την παράταξη και βεβαίως δεν μπορεί να την καθοδηγήσει και να την εμπνεύσει.Άρα από εδώ και στο εξής ανά πάσα στιγμή θα αμφισβητείται” κατέληξε.

Ο Βασίλης Ιωάννου μίλησε για όλους και για όλα, ενώ ρωτήθηκε αν ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023, για τον Δήμο Πρέβεζας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνει οποιαδήποτε κίνηση, χωρίς όμως να κλείνει οριστικά την ”πόρτα” της υποψηφιότητας τους.

”Εκτιμώ ότι για τον δήμο Πρέβεζας θα υπάρχουν μόνο 4 συνδυασμοί, οι οποίοι θα έχουν κομματική ταυτότητα” είπε ο ίδιος.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Rapid – test στο Λύκειο Θεσπρωτικού την Πέμπτη 27/01

Επόμενο Άρθρο

Χρήστος Κολιοφώτης: Ο πρόεδρος της Βρυσούλας μιλάει για όλους και για όλα (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...