Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 0:52

Χρήστος Κολιοφώτης: ”Οι εικόνες της φωτιάς στην Βρυσούλα θα μείνουν για πάντα μέσα μου” (video radio)

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βρυσούλας Χρήστος Κολιοφώτης, φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτη στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Μια από τις Κοινότητες του Δήμου Πρέβεζας που χτυπήθηκε όσο καμιά άλλη είναι η Κοινότητα της Βρυσούλας, με τους κατοίκους της, κυρίως άνθρωποι της τρίτης ηλικίας να ζουν δύσκολες στιγμές την ημέρα της φωτιάς, τότε που η πύρινη λάλαιπα έκαψε περιουσίες.

”Οι εικόνες της φωτιάς θα μείνουν για πάντα μέσα μου” λέει γεμάτος συγκίνηση ο Χρήστος Κολιοφώτης και συνεχίζει: ”Πραγματικά ζήσαμε δύσκολες στιγμές. Στην αρχή δεν ήξερα αν είχα κινδυνέψει άνθρώπινες ζωές. Προσπαθήσαμε να σώσουμε περιουσίες και το καταφέραμε στο μέγιστο βαθμό”.

Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρόεδρος της Βρυσούλας δηλώνει και πάλι παρών, χωρίς να έχει αποφασίσει μέχρι σήμερα με ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα συνεργαστεί.

”Την αποφασή μου θα την πάρω το Πάσχα, τότε που θα έρθουν και ετεροδημότες μας στο χωριό. Θα μιλήσουμε όλοι μαζί και θα αποφασίσουμε από κοινού. Θέλω να είμαι σε έναν συνδυασμό που θα είναι ομάδα. Με ενδιαφέρει πολύ και ποιοι θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι” κατέληξε.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Προηγούμενο Άρθρο

Θοδωρής Δράκος: ”Δεν έχω αποφασίσει ακόμη με ποιον θα συνεργαστώ στις εκλογές” (video radio)

Επόμενο Άρθρο

Γιώργος Νίτσας: ”Θέλουμε μια τοπική ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση” (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...