Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:11

Θοδωρής Δράκος: ”Δεν έχω αποφασίσει ακόμη με ποιον θα συνεργαστώ στις εκλογές” (video radio)

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καμαρίνας Θοδωρής Δράκος, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και το Ράδιο Πρέβεζα 93.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας μίλησε για τα έργα που έχουν γίνει στην Κοινότητα και τις όποιες δυσκολίες έχουν υπάρξει για την υλοποιησή τους με τον ίδιο να δηλώνει αυτοδιοικητικός και πως θα επιθυμούσε για ακόμη μια φορά να διεκδικήσει την προεδρία της Καμαρίνας.

Ωστόσο ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει με τον υποψήφιο θα συνεργαστεί μιας και για να επανεκλεγεί θα πρέπει να μπει σε ψηφοδέλτιο υποψήφιου δημαρχου μετά την αλλγή του εκλογικού νόμου.

”Θα αποφασίσω μαζί με τους συγχωριανούς μου με ποιον υποψήφιο θα συνεργαστώ, ενώ τη νέα χρονια θα κάνει μία ανοικτή συνάντηση μαζί τους, προκειμένου να μιλήσουν και να αποφασίσουν” είπε χαρακτηριστικά.

Όμως για τον πρόεδρο της Καμαρίνας προέχουν άλλα πράγματα και όχι οι εκλογές. Στις 18 Δεκεμβρίου υπάρχει εκδήλωση προς τιμή της Δέσπως στα Ριζά με ομιλήτρια την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Μπραϊμη.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Προηγούμενο Άρθρο

Νεκρός ο Αργυροπελεκάνος που βρέθηκε στον Αμβρακικό σοβαρά τραυματισμένος

Επόμενο Άρθρο

Χρήστος Κολιοφώτης: ”Οι εικόνες της φωτιάς στην Βρυσούλα θα μείνουν για πάντα μέσα μου” (video radio)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...