Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 9:59

Χρήστος Κολιοφώτης – ΄’Δεν έχω δώσει σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο την ταυτότητα μου”

Με μία επιστολή στην σελίδα της Τοπικής Κοινότητας Βρυσούλας, ο πρόεδρος Χρήστος Κολιοφώτης δίνει τις δικές του απαντήσεις προς όλους εκείνους που όπως λέει βιάζονται να τον βάλουν υποψήφιο σε κάποιο ψηφοδέλτιο εν όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο ίδιος με την επιστολή του βάζει ΣΤΟΠ προς όλους εκείνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Ο νυν πρόεδρος δεν έχει δώσει την ταυτότητα σε κανέναν υποψήφιο και ούτε πρόκειται να γίνει πριν από την γενική συνέλευση πού θα πραγματοποιηθεί στις 13-08-23 στην πλατεία του χωριού”.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή:

Αγαπητοί μου συγχωριανοί έχουμε μπει πλέον σε προεκλογική τροχιά και θα ήθελα να σας ενημερώσω για ορισμένα θέματα για να μην υπάρξει κάποια παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση όπου θα επιχειρήσουν ορισμένοι ώστε να σας πείσουν να τους ψηφίσετε η να μπείτε ακόμη και υποψήφιοι αφού γιατί να συμπληρωθεί πλέον ένα ψηφοδέλτιο υποψήφιου δημάρχου θέλει να έχει σε ποσοστό 60% τοπικά στις κοινότητες κάτι που θα δυσκολευτούν πολύ ορισμένοι να το κάνουν και θα πιέσουν καταστάσεις, θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά.

Ο νέος εκλογικός νόμος επιβάλλει στους υποψήφιους προέδρους να ενταχθούν σε κάποιον συνδυασμό κάτι για το οποίο ήμασταν κάθετα αντίθετοι γνωρίζοντας ότι αυτό θα φέρει σε δύσκολη θέση αρκετούς συγχωριανούς μας.

Πρόεδρος λοιπόν θα είναι αυτός που θα εκλεγεί πρώτος στο χωριό την πρώτη Κυριακή ανεξάρτητα ποιος θα εκλεγεί δήμαρχος ακόμη και την δεύτερη Κυριακή.

Εμείς βέβαια δεν θα ασχοληθούμε ακόμη με τα προεκλογικά τερτίπια κανενός γιατί προτεραιότητα είχαν και θα έχουν τα καθημερινά μας προβλήματα κάτι που οι υποψήφιοι ούτε καν τα γνωρίζουν ούτε ξέρουν τι περνάμε και μπορούν πολύ εύκολα από θέση ασφαλείας να λένε ότι θα τα λύσουν όλα μόλις αναλάβουν.

Εμείς ωφείλουμε να είμαστε απέναντι σε όλους αυτούς ενωμένοι ασχέτως τις πολιτικές διαφωνίες μας ώστε κανείς τους να μην μπορέσει να μας διχάσει,

ωφείλουμε επίσης την πρώτη Κυριακή να στηρίξουμε αποκλειστικά με προτεραιότητα και με γνώμονα τον κατάλληλο για εμάς υποψήφιο για πρόεδρο και όχι κατάλληλο δήμαρχο γιατί πιστέψτε με κανένας δήμαρχος δεν ξέρει, ούτε θα λύσει τίποτα από μόνος του.

Την δεύτερη Κυριακή έχετε την δυνατότητα να στηρίξετε αποκλειστικά για δήμαρχο.

Μια μικρή διευκρίνηση προς αποφυγή παρεξήγησης για ορισμένους

Ο νυν πρόεδρος δεν έχει δώσει την ταυτότητα σε κανέναν υποψήφιο και ούτε πρόκειται να γίνει πριν από την γενική συνέλευση πού θα πραγματοποιηθεί στις 13-08-23 στην πλατεία του χωριού μας και θα θέλαμε να παρευρεθούν και όσοι θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι πρόεδροι για το χωριό μας, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΎΜΕ όμως να παρευρεθούν χωρίς πρόσκληση οι εκάστοτε υποψήφιοι δήμαρχοι ή δημοτικοί σύμβουλοι, μπορούν να κάνουν τις δικές τους επισκέψεις στο χωριό μας οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ -ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ,ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Επόμενο Άρθρο

Το Survivor ήρθε και στην Πρέβεζα – Στα Bowling παιχνίδι για όλους (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...