Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 1:47

Το Survivor ήρθε και στην Πρέβεζα – Στα Bowling παιχνίδι για όλους (video-pics)

Ένας νέος χώρος 800 τ.μ. δημιουργήθηκε δίπλα από τα Bowling στην Πρέβεζα. Πρόκειται για το Survivor, ένας χώρος που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την τηλεοπτική εκπομπή και σίγουρα όσοι συμμετέχουν, αλλά και όσοι το παρακολουθούν μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ο χώρος περιέχει πολλά εμπόδια, κατάλληλα για μικρούς και μεγάλους, ενώ άνθρωποι του Bowling επιβλέπουν όσους επιλέγουν να αγωνιστούν στην πίστα του Survivor.

Ο ιδιοκτήτης του Bowling Πρέβεζας Νίκος Μπούφεσης μίλησε για την δημιουργία του Survivor και δηλώνει πως είναι ένας χώρος καθαρά ψυχαγωγικός για μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα στους χώρους του Bowling μπορείτε να πραγματοποιήσετε παιδικά party και όχι μόνο, ενώ το Bowling καθημερινά κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς.

Οι εγκαταστάσεις του Bowling βρίσκονται στην οδό Λασκαράτου στο Υδραγωγείο Πρέβεζας. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 26820 89727.

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Χρήστος Κολιοφώτης – ΄’Δεν έχω δώσει σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο την ταυτότητα μου”

Επόμενο Άρθρο

Οδηγίες προφύλαξης για τον επερχόμενο καύσωνα από τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Πρέβεζας ενόψει της χειμερινής περιόδου

Στράτος Ιωάννου: «Η κλιματική κρίση είναι γεγονός. Απαιτείται διαρκής ετοιμότητα […]