Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 3:18

Χρήστος Κατσανάκης: ”Το γήπεδο είναι το δεύτερο μου σπίτι – Έχω 45 χρόνια εδώ μέσα” (βιντεο)

Αν ρωτήσεις κάποιον στην Πρέβεζα να σου πει οτιδήποτε για το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα”, το πρώτο πράγμα που θα σου πει είναι Χρήστος Κατσανάκης.

Ο Χρήστος Κατσανάκης, βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο τα τελευταία 45 χρόνια και δικαίως το αποκαλείδεύτερό του σπίτι.

Ξεκίνησε από πολύ μικρός ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα, ενώ όταν κρέμασε τα παπούτσια του δόθηκε η ευκαιρία να εργασθεί στο γήπεδο, όταν τα γήπεδα ανήκαν τότε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Μετέπειτα τα γήπεδα πέρασαν στην δικαιοδοσία των Δήμων, οι οποίοι έχουν στην ευθύνη τους οτιδήποτε εργασίες συντήρησης και έργων πρέπει να γίνουν.

Ο Χρήστος Κατσανάκης είναι ίσως ο μακροβιότερος εργαζόμενος που βρίσκεται τα τελευταία 45 χρόνια στο γήπεδο της Πρέβεζας καθημερινά.

Έχει στην ευθύνη του τον χλοοτάπητα του γηπέδου, το οποίο τον κρατά σε αρκετό καλό επίπεδο τα τελευταία 20 χρόνια.

Σε λίγες ημέρες ο χλοοτάπητας θα αλλάξει, αφού ήδη έχει πραγματοποιηθεί η δημοπρασία και βγήκε ανάδοχος εταιρία η οποία θα αναλάβει να τον αντικαταστήσει.

Ο Χρήστος όμως θα είναι και πάλι εκεί… με το χαμόγελο να υποδέχεται αθλητές του ποδοσφαίρου, του στίβου, απλούς πολίτες που πηγαίνουν στη γήπεδο να γυμναστούν.

Το onprevezanews.gr ζήτησε από τον Χρήστο Κατσανάκη να μιλήσει στην κάμερα για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και εκείνος γεμάτος συγκίνηση μας μιλάει για το δεύτερο σπίτι του.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Με επιτυχία το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Tennis Ε12 στην Πρέβεζα (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογος Περί Βιβλίου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...