Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 4:15

Με επιτυχία το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Tennis Ε12 στην Πρέβεζα (βίντεο)

Με την συμμετοχή περισσοτέρων από 100 αθλητών-τριών στην κατηγορία Ε12, άνοιξε τις πύλες του το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Tennis που γίνεται στην Πρέβεζα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Συνδιοργανωτές των αγώνων είναι το υπουργείο Πολιτισμού-Αθλητισμού, η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου, ο Δήμος Πρέβεζας και το Επιμελητήριο.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή 11 Μαρτίου και ολοκληρώνονται την Τρίτη 15 Μαρτίου με τους τελικούς των κατηγοριών.

Στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα συμμετέχουν αθλητές από πολλές περιοχές της Ελλάδας, αρκεί να αναφέρουμε ότι υπάρχουν αθλητές που έχουν ταξιδέψει ακόμη και από την Κρήτη. Η διοργανωτές δηλώνουν ενθουσιασμένοι τόσο από τις συμμετοχές όσο και από το επίπεδο των αθλητών, ενώ οι ”φιλοξενούμενοι” μόνο καλά λόγια έχουν πει για τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Η Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας συμμετέχει με 14 αθλητές, στους αγώνες, ενώ ο πρόεδρος Δημήτρης Παππάς, μιλώντας στην κάμερα του onprevezanews.gr δήλωσε ότι φέτος όλες οι διοργανώσουν που θα γίνουν στην Πρέβεζα, σκοπό έχουν και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, αφού δεν είναι λίγες φορές ότι αθλητές που έχουν συμμετάσχει σε παλαιότερα πρωταθλήματα, έχουν επισκεφθεί την Πρέβεζας ως τουρίστες με τις οικογένειές τους.Αξίζει να σημειώσουμε ότι στους αγώνες παρευρίσκεται και ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Καβαγιάς για ακόμη μία χρονιά.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του onprevezanews.gr ο Δημήτρης Παππάς, πρόεδρος της Γυμναστικής Ένωσης Πρέβεζας, Διευθυντής αγώνων Ε2 και ο Δημήτρης Κοτσαρίνης πρόεδρος της Δ’ Ένωσης Tennis και αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Οι καλύτερες φάσεις και την σπουδαία νίκη του ΠΑΣ Πρέβεζα (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Χρήστος Κατσανάκης: ”Το γήπεδο είναι το δεύτερο μου σπίτι – Έχω 45 χρόνια εδώ μέσα” (βιντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...