Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 9:43

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας: ”Εσείς είσαστε οι πρωταθλήτριες στις καρδιές μας…” (βίντεο-φωτογραφίες)

Ένας αγώνας, μία κατηγορία, πολλά τα συναισθήματα. Αυτά είδαμε και νιώσαμε το Σάββατο στο κλειστό Ι. Λεμονίδης στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, που βρέθηκε το onprevezanews.gr, προκειμένου να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα ανάμεσα στον τοπικό σύλλογο Ελπίς Αμπελοκήπων και του Φιλαθλητικού Πρέβεζας.

Η ομάδα της Πρέβεζας μετά από 23 αγώνες αήττητη, στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι που θα της έδινε το εισιτήριο ανόδου στην Pre League, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφού ηττήθηκε με 3-0 (25-23, 25-14, 25-11).

Τα κορίτσια της Πρέβεζας μπορεί να μην κέρδισαν το σημαντικό αυτό παιχνίδι, ωστόσο κατάφεραν να κερδίσουν δίκαια, την αγάπη, τον σεβασμό και το χειροκρότημα όχι μόνο της Πρέβεζας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, πραγματοποιώντας έναν μεγάλο άθλο.

Να κάνει 23 νίκες σε 23 δύσκολος αγώνες, με ταξίδια σε Λάρισα, Βόλο, Αλεξανδρούπολη, Γιάννενα και Θεσσαλονίκη.

Να κερδίζει κάθε αντίπαλο, όχι γιατί απλά ήταν μια καλή ομάδα, αλλά γιατί κατάφερε και έγινε μία μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, που αγκαλιάστηκε και αγωνίστηκε όπως κανείς άλλος σύλλογος ποτέ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ που δεν μπόρεσε κανένα άλλο ομαδικό σωματείο να κάνει σε κανένα άθλημα στην Πρέβεζα.

Ο Φιλαθλητικός με την Μάρθα Γκίμπερτ να απουσιάζει, γνώριζε από την αρχή ότι η αποστολή στην Θεσσαλονίκη ήταν δύσκολη, για αυτό και ο Πέτρος Παπαδόπουλος, αναγκάστηκε να ανακατέψει την ”τράπουλα” πολλές φορές κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο αγώνας ξεκίνησε τα χαμόγελα στα πρόσωπα των κοριτσιών του Φιλαθλητικού, που προσπαθούσαν να αγωνιστούν χωρίς άγχος, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο.

Στο πρώτο σετ κατάφερε να πάρει διαφορά και βρέθηκε να βρίσκεται ακόμη και με 5 πόντους μπροστά από την Ελπίς, ωστόσο οι γηπεδούχες πήραν το σετ έστω και δύσκολα με 25-23.

Στα επόμενο δύο σετ, τα λάθη τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση δεν έδωσαν το δικαίωμα στον Φιλαθλητικό να ελπίζει σε κάτι διαφορετικό.

Όπως και να έχει όμως τα κορίτσια αυτά για την Πρέβεζα είναι οι ”ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ”, γιατί το κέρδισαν και με το παραπάνω.Ο αγώνας τελείωσε η Ελπίς πήρε το κύπελλο και το εισιτήριο για την Pre League, με τον Φιλαθλητικό να ξεκινάει να βλέπει την επόμενη αγωνιστική χρονιά από ΣΗΜΕΡΑ.

Κορίτσια σας ευχαριστούμε για όλες τις χαρές που μας χαρίσατε. Μπορεί να χάθηκε μία μάχη (δεν είναι λόγια παρηγοριάς), ωστόσο η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-14, 25-11)

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Παπάζογλου, Σκουλούδη, Παντελίδου, Σουπιώνη, Τζούριτς, Κοσμά / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Αθανασιάδου, Τριανταφύλλου, Βασιλειάδου, Κεσεσίδου, Νώτη.
ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Τσέκουρας): Σιούλα, Ρίτσα, Θεοδωράκη, Κούκα, Ζιώγου, Παρσούνα / Κοσμίδου (λ), Πατακιάρα (λ), Μητσοπούλου.

Αποστολή Θεσσαλονίκη: Γιάννης Βασιλειάδης/onprevezanews.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες… Μεγάλη ικανοποίηση από την προσέλευση των πολιτών

Επόμενο Άρθρο

Μίση ντουζίνα τέρματα από τον Απόλλωνα Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...