Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 13:37

”Φωτιά” ο λογαριασμός της ΔΕΗ σε κατοικία στο Καναλάκι – 7.500 ευρώ για 90 τ.μ

Μπορεί το power pass για την ενίσχυση των Ελληνικών νοικοκυριών να είναι σε εξέλιξη, ωστόσο οι λογαριασμοί της ΔΕΗ που στέλνονται μέχρι και σήμερα πραγματικά είναι ”φωτιά”.

Σε απελπιστική κατάσταση βρέθηκε κάτοικος στην περιοχή του Καναλακίου Πρέβεζας, του οποίου έφτασε ο λογαριασμός της ΔΕΗ στο σπίτι του.

Ο ίδιος ανοίγοντας τον φάκελο αρχικά δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε, ωστόσο στην συνέχεια και αφού συνήλθε από το ΣΟΚ, διαπίστωσε, ότι ο λογαριασμός για την οικία που μένει ο ίδιος και οικογένειά του, συνολικού εμβαδού 90 τ.μ το τετράμηνο 31/01/2022 – 29/05/2022, έγραφε 7.593,95 ευρώ και να φανταστεί κανείς ότι στο ίδιο έγγραφο υπήρχε και έκπτωση 1.549, 32 ευρώ.

Ο κάτοικος του Καναλακίου μας έστειλε τον λογαριασμό, λέγοντάς μας. ”Ο λογαριασμός αφορά το σπίτι που μένω. Δεν είχα κανένα άλλο υπόλοιπο, γιατί ήθελα στους λογαριασμούς μου να είμαι εντάξει. Όμως αυτό εδώ ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Ακόμη και το power pass να πάρω δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στην πληρωμή του λογαριασμού”.

Δείτε τον λογαριασμού που μας έστειλε:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Στράτος Ιωάννου: «Απαράδεκτη η απομάκρυνση Πυροσβεστικού Οχήματος και 2 Πυροσβεστών από την δύναμη της Π.Ε Πρέβεζας στην Πάτρα»

Επόμενο Άρθρο

Σκουπίδια Δημοτικό Στάδιο: Άλλος τα πετάει τα σκουπίδια άλλος τα μαζεύει

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...