Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 12:43

Φιλικές αλλά σημαντικές νίκες για τον Φιλαθλατικό Γ.Σ Πρέβεζας

Με μία ακόμα νίκη συνέχισε τα φιλικά προετοιμασίας ο Φιλαθλητικός νικώντας το Σάββατο στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ΕΑ Πατρών με 4-0 σετ (26-24,25-17,25-17,27-25). Η ομάδα της Πρέβεζας για ακόμα μία φορά έδειξε στοιχεία μίας σταθερής και καλοδουλεμένης ομάδας, με σφιχτή άμυνα, ισορροπημένες επιθέσεις, καλό σερβίς και λίγα λάθη απέναντι σε μία ισοδύναμη ομάδα που μετέχει και αυτή στην ίδια κατηγορία.
Ο Π.Παπαδόπουλος φαίνεται να έχει προσθέσει στην ομάδα όλα αυτά τα στοιχεία που προϋποθέτουν μία καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας που ξεκινάει το άλλο Σάββατο, 24 Οκτωβρίου με αντίπαλο την ΑΣ Αργώ Βόλου. Να σημειώσουμε ότι ο ΦΓΣ αγωνίστηκε χωρίς τη Σιούλα και την Σακκά τις οποίες χάνει λόγω τραυματισμών για το επόμενο διάστημα.
ΦΓΣ Πρέβεζας
Προπονητής: Π.Παπαδόπουλος
Β.Προπονητή: B.Τσουμάνης – Γυμναστής: Δ.Γεωργοπέτρης
Ομάδα: Fasuleva,Κοσμίδου, Γκίμπερτ, Θεοδωράκη, Κούκα, Ντάκουλα, Μαρτίνα, Κοντζαμοράτογλου, Σάμπου, Αγόρου
Επίσης πολύ μεγάλη νίκη , παρά το φιλικό χαρακτήρα του αγώνα, πέτυχε ο Φιλαθλητικός απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του ΑΣ Απόλλων Πατρών με 3-2(26-24,25-20,16-25,22-25,12-15) στην Πάτρα και έκλεισε εντυπωσιακά την σειρά φιλικών στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την Α2 Εθνική κατηγορία.
Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετικό δελτίο τύπου του Φιλαθλητικού το συμπέρασμα από τους φιλικούς αγώνες, χωρίς να μένει μόνο στα θετικά αποτελέσματα, είναι ότι η ομάδα παρουσιάζει ένα στιβαρό σύνολο με σφιχτή άμυνα, πολύ καλή υποδοχή, με σωστές και λογικές επιθετικές ενέργειες που δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος σε καμία ομάδα.
Από την άλλη κανείς δεν πρέπει να επαναπαυθεί σε αυτές τις νίκες αλλά χρειάζεται προσοχή και συνεχή δουλειά ώστε η ομάδα να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.
ΦΓΣ Πρέβεζας
Προπονητής: Π.Παπαδόπουλος
Β.Προπονητή: B.Τσουμάνης – Γυμναστής: Δ.Γεωργοπέτρης
Ομάδα: Fasuleva, Κοσμίδου, Γκίμπερτ, Θεοδωράκη, Κούκα, Ντάκουλα, Μαρτίνα, Κοντζαμοράτογλου, Σάμπου, Αγόρου, Σιούλα
Προηγούμενο Άρθρο

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το επίδομα Πάσχα του 2020 – Πότε λήγει η προθεσμία

Επόμενο Άρθρο

Εθελοντική αιμοδοσία από την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...