Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 8:43

Εθελοντική αιμοδοσία από την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης

Δύο αιμοδοσίες στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή, από την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης στο Ναό Κοιμήσεως της Παναγίας και στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά Λυγιάς αντίστοιχα.
Η αιμοδοσία στο Ιερό Ναό της Παναγίας στην Πρέβεζα είχε ιδιαίτερο συμβολισμό, αφού ήταν αφιερωμένη στους τέσσερις συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο της Καστροσυκιάς.
Mε την πολύτιμη συμβολή του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας συγκεντρώθηκαν 15 φιάλες αίμα (περισσότερες από κάθε άλλη φορά) ενώ στην αιμοδοσία της Κυριακής στη Λυγιά συλλέχθηκαν ακόμη 6 μονάδες αίματος.
Στις αιμοδοσίες παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος, δίνοντας το δικό του μήνυμα για την σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ενώ ο υπεύθυνος της Τράπεζας Αίματος της Μητρόπολης και ιερέας του Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου πατέρας Φώτιος Χήτος ευχαρίστησε θερμά όσους συμμετείχαν στη διαδικασία αποδεικνύοντας στην πράξη την έννοια της προσφοράς για τον συνάνθρωπο.
Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Προηγούμενο Άρθρο

Φιλικές αλλά σημαντικές νίκες για τον Φιλαθλατικό Γ.Σ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

ΟΑΕΔ: Δίνει δωρεάν σπίτια – Δικαιούχοι και διαδικασία (έγγραφο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...