Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 20:10

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την ”Ανάπτυξη Τώρα” ο Νίκος Τζίμας

Η   ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον\ οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην αυτοδιοικητική μας ομάδα ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον Νικόλαο Τζίμα.

Η προγραμματική σύγκλιση   και  συνεργασία των δύο παρατάξεών μας  Ανάπτυξη Τώρα” και   ‘’ΠΡΕΒΕΖΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ” προχωράει στο επόμενο βήμα   της  συνεργασίας με την παρουσία  στελεχών της παράταξης ως υποψήφιοι σύμβουλοι.
Ο   Νίκος  είναι ένας προσιτός άνθρωπος  της Διπλανής Πόρτας και ένας εξαίρετος οικογενειάρχης. Είναι λάτρης της Τοπικής
Αυτοδιοίκησης, γνωστός για την προσφορά του στα κοινά επί
σειρά ετών, καθώς αποτέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας οδηγώντας την παράταξη αυτή σε νικηφόρα αποτελέσματα σε τοπικό επίπεδο με υψηλά ποσοστά.

Σε δηλώσεις του ο κύριος Τζίμας ανέφερα τα εξής:
Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες

Φίλες  και  Φίλοι

Η απόφαση του Συνδυασμού μας “ΠΡΕΒΕΖΑ Όλοι μαζί “, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμπορευτούμε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη « ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ », λήφθηκε με γνώμονα, την πραγμάτωση του « ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ » και της συνεργασίας όλων εμάς που έχουμε ως στόχο :

  • Έναν Δήμο πρωτοπόρο και σύγχρονο, με γερά θεμέλια για τον οποίο θα είμαστε υπερήφανοι που ζούμε σε αυτόν.
  • Έναν Δήμο που θα αναπτύσσεται δίκαια και ισότιμα για όλες και όλους.
  • Έναν Δήμο που θα είναι λειτουργικός, προσπελάσιμος και ανθρώπινος σε κάθε γωνιά του.
  • Έναν Δήμο που θα σέβεται τους κατοίκους και τους επισκέπτες του.
  • Έναν Δήμο που θα δίνει πνοή στην τοπική οικονομία και την επιχειρηματικότητα.
  • Έναν Δήμο που θα σέβεται και θα αναδεικνύει την ιστορία του και θα παράγει πολιτισμό.
  • Έναν Δήμο που θα αγκαλιάζει τη νέα γενιά προσφέροντάς της προοπτικές.
  • Έναν Δήμο που θα δίνει προτεραιότητα στον πολίτη, τον Άνθρωπο – Δημότη και τις ανάγκες του.
  • Έναν Δήμο συμμετοχικό , συλλογικό , με διαφάνεια και αξιοκρατία, με επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του, για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, μια πόλη με ασφάλεια για όλες και όλους. Έναν Δήμο…που μας αξίζει !

Μέσα από την προγραμματική μας σύγκλιση των 37 σημείων, παρουσιάσαμε ήδη την δέσμευση μας απέναντι σε όλους σας . Έχουμε προτάσεις  αλλά  και  σχέδιο  για   την  επόμενη  μέρα,  σχέδιο που δίνει έμφαση σε όλους τους τομείς και που απαντά στις πραγματικές ανάγκες τόσο της πόλης όσο και των χωριών του δήμου μας. Των χωριών μας που εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους τα τελευταία χρόνια, με συσσωρευμένα  προβλήματα  και  με  μείζον εκείνο  της  ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού.

Ένα πρόβλημα  που ταλανίζει τις τοπικές κοινωνίες, έχοντας θέσει ήδη σε άμεσο  κίνδυνο  την  υγεία  των  κατοίκων τους .

Αγαπητές  Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες

Με τον  Γιώργο Νίτσα, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το μέγιστο των δυνάμεων μας , γιατί είμαστε πολίτες της ίδιας πόλης, αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα και έχουμε τον ίδιο πόθο να δούμε τον δήμο μας, να ξεχωρίζει και να καινοτομεί .

Με την βοήθεια και την στήριξή σας, θα μπορέσουμε να ξετυλίξουμε το όραμά μας για έναν δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, αναπτυξιακά δυναμικό, οικονομικά βιώσιμο , που θα βρίσκεται κοντά στο δημότη με διαφάνεια και λογοδοσία .

Το ταξίδι για τις εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι ένα ταξίδι, αισιοδοξίας και δημιουργίας. Σε αυτό τον δρόμο, σ ’αυτήν την πορεία για την ανάπτυξη και την ευημερία , σας θέλουμε όλους μαζί μας!

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε και να ευπρεπίσουμε τα εγκαταλειμμένα χωριά μας.

Ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών   για τον Δήμο Πρέβεζας.

Ήρθε η ώρα να πούμε τέρμα στις υποσχέσεις και στα ψέματα .

Με διάλογο , με συνεννόηση και συνεργασία με όλους τους φορείς και όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας.

Μαζί  με όλους εσάς θα θέσουμε τις βάσεις για να κάνουμε την Πρέβεζα, το μέρος που ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας.

Ενώνουμε τους Αγώνες μας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας.

Ενώνουμε όλους τους Πολίτες, υπηρετώντας κοινές αρχές και επιδιώκοντας κοινούς στόχους.

Προχωράμε με σταθερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες. την ΑΛΗΘΕΙΑ, τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Συνδετικός κρίκος και σταθερή πυξίδα μας :  Η  ΠΡΕΒΕΖΑ.

Στόχος μας, το μέλλον της Πρέβεζας .

Εύστοχα ο Γιώργος Σεφέρης έχει πει …” Εγώ είμαι ο τόπος σου. Ίσως να μην είμαι κανείς….Αλλά μπορώ να γίνω αυτό που θες .”

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει: Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη  ένα άτομο καταξιωμένο στην κοινωνία μας που τον διακατέχει ήθος δυναμισμό, ειλικρίνεια με ξεχωριστό θάρρος της άποψης που βάζει πάνω από όλα το εμείς και όχι το εγώ..

Ο Νίκος Τζίμας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στην κοινωνία της Πρέβεζας καθώς με τις γνώσεις του, το ήθος , την αξιοπρέπεια και το θάρρος της γνώμης του θα μας βοηθήσει για να φέρουμε το πραγματικά νέο στο πολιτικό  γίγνεσθαι του Δήμου.

Η ‘’ Ανάπτυξη τώρα’’ είναι σε τροχιά νίκης , φέρνοντας το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αυτόν τον ευλογημένο τόπο  με πυρήνα τον κάθε Δημότη και Δημότισσα χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις .

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία  Νίκο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Καθημερινότητα – ποιότητα της ζωής του πολίτη της Χριστίνας Κριτσιμά

Επόμενο Άρθρο

Ανάπτυξη στο μέγιστο βαθμό του Σωκράτη Νικολού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...