Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 3:34

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας με την “Ανάπτυξη Τώρα” η Στεφανία Τζώκα

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, εξελίσσεται και ενσωματώνει νέα πρόσωπα, συνδυάζοντας εμπειρία και το νέο πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε στην Παράταξή μας την Στεφανία Τζώκα  η οποία κατέρχεται στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου ως Δημοτικός Σύμβουλος της Εκλογικής Περιφέρειας Πρέβεζας.

Η Στεφανία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λούρο Πρέβεζας.

Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα  Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αναλυτική Χημεία στο ανωτέρω Πανεπιστημιακό Τμήμα.

Δραστηριοποιείται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας στην οικογενειακή επιχείρηση στο Λούρο Πρέβεζας.

Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό.

Η Στεφανία δήλωσε:   Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του κ. Νίτσα να κατέλθω ως υποψήφια στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές με την παράταξη ΄΄ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ’’ διότι θέλω να συμβάλλω  στην διαμόρφωση του κάτι νέου και διαφορετικού στο Δήμο μας.  Χωρίς εξαιρέσεις και σκοπιμότητες ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε την ανάπτυξη στο Δήμο μας που θα δημιουργήσει όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την δημιουργία ενός καλύτερου τρόπου διαβίωσης των συνδημοτών μας.

Η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων και η προοπτική της πραγματικής ανάπτυξης απαιτεί θέληση, αποφασιστικότητα και συντονισμένες κινήσεις όπου ο κ. Νίτσας και η παράταξή του έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια της αυτοδιοικητικής τους πορείας ότι τα διαθέτουν και μπορούν να τα καταφέρουν!!

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει:

Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη  ένα άτομο νέο, ενεργητικό,  με διάθεση προσφοράς για τον τόπο του.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα άτομα σαν  την Στεφανία συμμετέχουν στην  διακυβέρνηση του Δήμου με ήθος σεβασμό, διαφάνεια, ανιδιοτέλεια για να πραγματοποιήσουμε κάτι νέο, όμορφο και ποιοτικό  στα πεπραγμένα του Δήμου.

Η ‘’ Ανάπτυξη τώρα’’ είναι σε τροχιά νίκης, φέρνοντας το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αυτόν τον ευλογημένο τόπο  με πυρήνα τον κάθε Δημότη και Δημότισσα χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Στεφανία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Όργωσε” την Π.Ε. Πρέβεζας ο Σπύρος Ριζόπουλος

Επόμενο Άρθρο

Περιοδεία σε Νέα Σινώπη, Αρχάγγελο και Νέα Σαμψούντα πραγματοποίησε ο Κώστας Κύρλας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...