Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 12:34

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας η Χόϊκα Όλγα με την ”Ανάπτυξη Τώρα”

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα καλωσορίζει στο ψηφοδέλτιό της την Χόϊκα  Όλγα στη μεγάλη “μάχη” που θα δώσουμε “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” για το πραγματικά νέο και τη νίκη στο Δήμο Πρέβεζας.

Η Όλγα  θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιό της παράταξής μας ως υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στην πορεία μας για την πολιτική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και θα βοηθήσει τα μέγιστα στη διαμόρφωση του Στρατηγικού Σχεδίου για τον Δήμο της Πρέβεζας, με την “Ανάπτυξη Τώρα” στη θέση της δημοτικής αρχής σε θέματα

Σε δήλωσή της η Όλγα αναφέρει:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καστροσυκιά και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Φραξύλα. Είμαι μητέρα 3 παιδιών και κάθε μέρα αγωνίζομαι όπως όλοι μας για το καλό τους.

Από μικρό παιδί έμαθα να αγωνίζομαι, να σέβομαι και να εκτιμώ τα πάντα, με σεβασμό και ευγένεια. Τελείωσα την σχολή βοηθός νηπιοβρεφοκόμου στα ΙΕΚ Πρέβεζας και εργάστηκα πάνω σε αυτό το κομμάτι για 3 χρόνια περίπου.

Οι δυσκολίες τότε στην εύρεση εργασίας σε αυτόν τον κλάδο ήταν λίγο δύσκολες και το όνειρο μου να δημιουργήσω ή να εργαστώ σε έναν παιδικό σταθμό σταμάτησαν και έμειναν στην άκρη.

Η μετέπειτα πορεία μου στα επαγγελματικά εκτός το να μάθω να δουλεύω σε χωράφια ήταν και η δουλειά του ταμεία σε διάφορα καταστήματα. Πριν ένα χρόνο αποφάσισα  να αφήσω κάτι που αγαπούσα πολύ και να κατέβω Πρέβεζα για να μπορέσω να προσφέρω στα παιδιά μου κάτι που στο χωριό που μεγάλωναν ( Μεγαδέντρο ) ήταν πολύ δύσκολο.

Μέσα σε αυτό τον ένα χρόνο που είμαι στην Πρέβεζα βλέπω θετικά αλλά και πολλά αρνητικά  για την πόλη που ζω,  αλλά και για τα χωριά που έζησα όλα αυτά τα χρόνια.

Μπαίνω σε έναν αγώνα με σεβασμό, με πιστεύω,  με όνειρα, στόχους και αξίες.

Δεν γνωρίζω από χρώματα και κομματικές ταμπέλες.

Αν και αγαπώ τα χρώματα που μου δίνουν έμπνευση στο να δημιουργώ, ίσως και αυτό ήταν ένα λιθαράκι στο να πάρω αυτή την απόφαση.

Αγαπώ την πόλη μας, αγαπώ τα χωριά μας και σέβομαι τον άνθρωπο και τα δικά του πιστεύω.

Θέλω να δω αυτόν τον τόπο να αλλάζει, να γίνετε ένα περιβάλλον που θα αγαπήσουν και τα παιδιά μας και θα τον σέβονται.

Θέλω να μπορέσουμε να κάνουμε τους ανθρώπους να βλέπουν την Πρέβεζα  μια φιλόξενη και όμορφη πόλη με κατάλληλες υποδομές για όλους.

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες να νιώθουν τον σεβασμό μας και ότι δεν τους στερούμε κάτι πολύτιμο που το έχουν ανάγκη.  Μέσα σε όλα  θα προσθέσω και τα αδέσποτα ζώα που για μένα όπως και για πολλούς συμπολίτες μας αξίζουν και αυτά τον σεβασμό μας.

Είμαι εδώ για να δώσω και εγώ τον αγώνα μου σαν άνθρωπος και σαν πολίτης που σέβεται και αγαπά τον τόπο του.

Βάλτε στην άκρη τα πολιτικά χρώματα και πιστέψτε στον άνθρωπο και στις δύναμης που έχει για διάθεση και όρεξη για δουλειά.

Μόνο έτσι θα δούμε κάτι καλό.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει: Η Όλγα  θα βοηθήσει πάρα πολύ την παράταξή μας,  τον δήμο συνολικά, οι γνώσεις, η εμπειρία από την καθημερινότητα  και η αγωνία της για ένα καλύτερο αύριο  είναι εγγύηση σε αυτό.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι σε πορεία νίκης, συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο, που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Παναγία η Πρεβεζάνα γράφει ο Αποστόλης Κατσανάκης

Επόμενο Άρθρο

Τεράστια επιτυχία οι 14ες Σκακιστικές εκδηλώσεις στην Πρέβεζα (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...