Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 10:41

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Φούντα Ελευθερία με την Ανάπτυξη Τώρα

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” συνεχίζοντας την νικηφόρα της πορεία, δημιουργώντας πλέον μια  δυναμική “καθαρής νίκης” από την πρώτη Κυριακή  στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  μια ακόμη υποψηφιότητα την Φούντα Ελευθερία.

Η Ελευθερία γεννήθηκε στην Γαυριά Άρτας, μεγάλωσε στην Άρτα αλλά διαμένει είκοσι και πλέον έτη στην Πρέβεζα. Είναι παντρεμένη με τον κ. Ζήκο Χρήστο τραπεζικό υπάλληλο, κι έχουν αποκτήσει έναν γιο από τον γάμο τους.  Είναι απόφοιτος σχολής νοσηλευτών και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Η Ελευθερία αφού ευχαρίστησε τον κ. Νίτσα για την τιμητική πρόταση δήλωσε τα εξής: 

“Με σεβασμό στον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατόπιν ώριμης σκέψης αποφάσισα να κατέλθω στον πολιτικό στίβο ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ανεξάρτητη και χωρίς κομματικές διακρίσεις Παράταξη ‘’ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ’’ στο πλευρό του επικεφαλής και υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιώργου Νίτσα.

Επιδίωξη και κυρία σκέψη μου, επειδή αγαπώ αυτόν τον  ευλογημένο τόπο, είναι η δημιουργία όλων εκείνων των υποδομών ώστε να βελτιωθούν οι συνθηκών ζωής των συνδημοτών μου.

Η βελτίωση τομέων όπως η καθαριότητα, η τουριστική προβολή και η εν γένει βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου μας, χωρίς διακρίσεις και αντιπαλότητες, αλλά με έναν συμμετοχικό αγώνα που μόνο η παράταξη μας μπορεί να πραγματοποιήσει. Αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και τον τόπο μας που μόνο η ‘’ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ’’ και ο κ. Γιώργος Νίτσας μπορεί να μετουσιώσει .

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας καλωσορίζοντας την Ελευθερία  στη δημοτική παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» δήλωσε:

Η Ελευθερία θα βοηθήσει πάρα πολύ την παράταξή μας,  τον δήμο συνολικά, οι γνώσεις, η εμπειρία από την καθημερινότητα  και η αγωνία της για ένα καλύτερο αύριο  είναι εγγύηση σε αυτό.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι σε πορεία νίκης, συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο, που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Σωκράτης Νικολός (Ανάπτυξη Τώρα) – ”Θέλω να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω στο να ανέβει η πόλη μου και η ευρύτερη περιοχή ακόμα περισσότερο”

Επόμενο Άρθρο

Την ζωή του έχασε ένας 65χρονος στην επαρχιακή οδό Καναλίου-Ν. Σινώπης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...