Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 13:47

Σωκράτης Νικολός (Ανάπτυξη Τώρα) – ”Θέλω να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω στο να ανέβει η πόλη μου και η ευρύτερη περιοχή ακόμα περισσότερο”

Πρώτιστο μέλημά μου, να μετουσιώσω την αγάπη που νιώθω για τον τόπο μου σε πράξεις. Να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω στο να ανέβει η πόλη μου και η ευρύτερη περιοχή ακόμα περισσότερο, πρώτα στα μάτια των πολιτών της και ύστερα στα μάτια των επισκεπτών της. Για έναν τόπο εύφορο, με τεράστια ιστορία και σπάνια φυσική, πολιτισμική, θρησκευτική και αρχιτεκτονική κληρονομιά, να συνεχίσω να νιώθω περήφανος και να συμβάλω στο να ενισχυθεί ή ακόμα και να γεννηθεί το συναίσθημα αυτό στη συνείδηση των συμπολιτών μου.

Με την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός σύμβουλος θέλω να συμβάλω και εγώ σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ. Θα προσπαθήσω και θα δώσω τον αγώνα μου για την αναβάθμιση της καλλιτεχνικής και πολιτιστικής ζωής της Πρέβεζας. Μέσα από τέτοιες ενέργειες θα εμπνεύσουμε, θα αγκαλιάσουμε την νέα γενιά και όχι μόνο ώστε να δημιουργηθούν όλες αυτές οι προϋποθέσεις που θα ομορφύνουν και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: “Δεν πάει άλλο με το “πάρτι” του κ. Γεωργάκου και της παρέας του – Να μας πουν αναλυτικά τι έγιναν 4 εκατομμύρια  ευρώ”

Επόμενο Άρθρο

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Φούντα Ελευθερία με την Ανάπτυξη Τώρα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...