Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 18:13

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Επισκευές και συντηρήσεις σχολείων Δήμου Πρέβεζας»

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου και του αναδόχου κ. Ανδρέα Αναστασόπουλου η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Επισκευές και συντηρήσεις σχολείων Δήμου Πρέβεζας».

Ο προϋπολογισμός των εργασιών ανέρχεται στις 103.000 ευρώ, ενώ οι παρεμβάσεις που θα γίνουν περιλαμβάνουν εργασίες απαραίτητες για την ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων, αποκαθιστώντας κυρίως προβλήματα  τα οποία  δημιουργήθηκαν  από έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το τελευταίο διάστημα την περιοχή.

Ο  Δήμαρχος Πρέβεζας ανέφερε σχετικά:

«Η  άμεση αποκατάσταση των όποιων προβλημάτων δημιουργούνται στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας αποτελεί για εμάς πρώτη και βασική προτεραιότητα. Οι εργασίες που θα γίνουν θα διευθετήσουν έκτακτα  προβλήματα που προέκυψαν σε διάφορα σχολικά κτίρια  κατά τη διάρκεια του έτους  επηρεάζοντας  και υποβαθμίζοντας τη λειτουργία τους.Οι υπηρεσίες μας  βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση, καταγράφουν τις όποιες ανάγκες και  σε αγαστή συνεργασία με την διεύθυνση του κάθε σχολείου   δρομολογούν τις  απαραίτητες  διαδικασίες για την αποκατάστασή τους έτσι ώστε τα παιδιά μας να φοιτούν σε ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον».

 

Προηγούμενο Άρθρο

Τεράστια απεργιακή συγκέντρωση έγινε στις 28 Φλεβάρη στην Πρέβεζα (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

“Papaveraceae” της Γεωργίας Τσιώπου στο art cafe “Μποτίλια στο πέλαγο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...