Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 4:18

Υπέροχη γιορτή για τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Καναλίου ετοίμασε ο σύλλογος γονέων

Μια υπέροχη γιορτή ανήμερα Τσικνοπέμπτης ετοίμασαν για τους μαθητές του δημοτικού σχολείου στο Κανάλι Πρέβεζας το νέο Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Η γιορτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τους μικρούς μαθητές να απολαμβάνουν το όμορφο πάρτυ, στο οποίοι οι γονείς σε ρόλο ψήστη προσέφεραν δεκάδες σουβλάκια και αναψυκτικά.

Το παρών την σχολική αυτή γιορτή έδωσαν ο αντιδήμαρχος Ζαλόγγου Γιώργος Σαργιάνογλου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Καναλίου Κώστας Μυριούνης.

Οι μάθητες εκτός από τα πλούσια εδέσματα χόρεψαν στο προαύλιο χώρο του σχολείου και ξεφάντωσαν μέχρι το μεσημέρι.

Το Δ.Σ του συλλόγου γονεών και κηδεμόνων ωστόσο συζήτησε με τον αντιδήμαρχο Ζαλόγγου και θέματα που αφορούν την σχολική μονάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ζητώντας του να βρεθούν λύσεις για την βελτίωση λειτουργίας της.

Ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζαλόγγου ήταν θετικός και δέχθηκε ο δήμος να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση με τους γονείς να βλέπουν θετικές τις πρώτες συζητήσεις.

”Είμαστε μία πολύ ωραία ομάδα που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ του συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Με συνεργασία όλων μας και κοινό στόχο την αγάπη για τα παιδιά μας και το σχολείο, θα καταφέρουμε πολλα πράγματα. Είμαστε έτοιμοι όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά και με πολύ ατομική δουλειά να καταφέρουμε να κάνουμε πολλά πράγματα” δηλώνουν στο onprevezanews.gr.

Προηγούμενο Άρθρο

Αιχμές Κ.Κ.Ε κατά Κώστα Μπάρκα για τα μπλόκα των αγροτών στο Φανάρι και την Πάργα

Επόμενο Άρθρο

Την ΜΑΣ Νέα Γενεά υποδέχεται ο Φιλαθλητικός το Σάββατο στο ΔΑΚ Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...