Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 15:26

Τ.Κ Λούτσας: Εθελοντές καθάρισαν κοινόχρηστους χώρους

 

Για ακόμη μια φορά εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους και προχώρησαν στον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων στην Τοπική Κοινότητα Λούτσας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του χωριού τους, παρουσία και του Δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά.

Μάλιστα η Τοπική Κοινότητα Λούτσας έκανε γνωστή την ενέργειά της αυτή μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, ανεβάζοντας μάλιστα και μια σειρά φωτογραφιών.

Δείτε την δημοσίευση:

Μια όμορφη ημέρα σήμερα, η οποία έγινε ακόμα ομορφότερη μόλις ολοκληρώθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός! Μικροί και μεγάλοι ενώσαμε τις δυνάμεις μας και καθαρίσαμε κοινόχρηστους χώρους, με αποτέλεσμα να συλλέξουμε πενήντα (50) σακούλες σκουπιδιών από διάφορα σημεία του χωριού μας, αναδεικνύοντας έτσι τις ομορφιές του τόπου μας. Ευχαριστούμε τον Κ. Δήμαρχο Πάργας, ο οποίος φρόντισε να μας παρέχει τα απαραίτητα υλικά για την καθαριότητα και μας τίμησε και με την παρουσία του, τους αντιδημάρχους και τον Κο Ντούσκο Γεώργιο (Κάβα ποτών), ο οποίος μας παρείχε την απαραίτητη δροσιά στα διαλείμματα μας. Τα οφέλη από την σημερινή μας δραστηριότητα είναι πολλαπλά, θα διοργανώσουμε στη συνέχεια ακόμα περισσότερες δράσεις και ευελπιστούμε σε ανάλογες συμμετοχές!
Καλό καλοκαίρι!

Προηγούμενο Άρθρο

Τ.Κ Νέας Σαμψούντας: Άνοιξαν αγροτικοί δρόμοι

Επόμενο Άρθρο

Εξαιρετική δουλειά – Διαφήμιση για την Πρέβεζα η φωτογράφιση του καταστήματος ενδυμάτων ΣΟΡΟΚΑΣ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...