Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 21:53

”Τσίμπησε” το διπλό η Σινώπη κερδίζοντας τον Ερμή στο Κανάλι (φωτογραφίες)

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, η Θύελλα Σινώπης ”τσίμπησε” το τρίποντο, κερδίζοντας εκτός έδρας με 1-0 τον Ερμή Καναλίου στην έδρα του.

Στο πρώτο μισάωρο ο Ερμής πίεζε για το γκολ, χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι παίκτες του Κώστα Βέρμπη, έφταναν στην πηγή αλλά νερό δεν έπιναν. Και ενώ ο χρόνος πίεζε τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 37ο λεπτό με σκόρερ τον Τάτση, που πανηγύρισε τον γκολ μαζί με όλους τους συμπαίκτες του.

Το 1-0 για την Θύελλα ήταν το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να τα έχουν με την τύχη τους, αφού και στην επανάληψη πίεσαν για το τέρμα, το οποίο δεν ήρθε ποτέ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζαλόγγου Γιώργος Σαργιάνογλου, ο επικεφαλής του Δημοτικού συνδυασμού ”Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας με τον δημοτικό σύμβουλο Ιωσήφ Στύλο, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Αλεξάνδρης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μύτικα Γιώργος Νόβας και πλήθος κόσμου.

Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Μπούκουρα, ο οποίος βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου με την βοήθεια των συμπαικτών του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χορηγός στην φανέλα του Ερμή Καναλίου είναι η επιχείρηση Barracuda Beach Bar.

Διαιτητής: ΜΠΑΪΛΗΣ Ν.

Βοηθοί: ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η. – ΖΙΩΓΑΣ ΑΛ.

ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ (ΒΕΡΜΠΗΣ): ΤΥΡΕΚΟΓΛΟΥ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΒΡΥΩΝΗΣ, ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΖΙΩΓΚΑΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ.

ΑΝΑΠΛ: ΚΑΤΣΑΝΟΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΜΟΣ, ΜΠΑΡΗΣ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ (ΚΩΣΤΗΣ): ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ, ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΣΑΛΜΑΣ Κ., ΝΟΚΑ, ΤΑΤΣΗΣ, ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ.

ΑΝΑΠΛ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΚΟΛΙΟΠΗΛΙΟΣ, ΣΑΛΜΑΣ Α.

Προηγούμενο Άρθρο

Στα χεριά της αστυνομίας 255 ακατέργαστης κάνναβης – Σύλληψη δύο ατόμων

Επόμενο Άρθρο

Με επιτυχία η άσκηση ετοιμότητας με το κωδικό όνομα ”ERMIS 2021” στην Πρέβεζας (φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...