Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 15:26

Τραγωδία Χόχλα: Ελεύθεροι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια οι δύο συλληφθέντες (βίντεο)

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες, ο διευθύνων σύμβουλος και ο υπεύθυνος βάρδιας του εργοστασίου ψαριών στην Χόχλα Καναλακίου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια με απόφαση του εισαγγελέα Πρέβεζας, όπου οδηγήθηκαν το πρωΐ της Δευτέρας.

Ο Εισαγγελέας μάλιστα διέταξε την προανάκριση για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού που είχε ως αποτέλεσμα των θάνατον δύο ανθρώπων και των τραυματισμό ενός ακόμη, που αποτελούσαν το συνεργείο που πραγματοποιούσε εργασίες το μεσημέρι της Κυριακής.

Μάλιστα ζητήθηκε η πραγματογνωμοσύνη από ειδικό κλιμάκιο τεχνικών που θα ερευνήσουν πιθαμή προς πιθαμή όλους τους χώρους στους ποίους γινόντουσαν οι εργασίες, προκειμένου να αποφανθούν αν υπήρχε οποιαδήποτε παράληψη μέτρων ασφαλείας από πλευράς εργοστασίου.

Στο Δικαστικό μέγαρο Πρέβεζας και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χρήστος Δημόπουλος, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: ”Νιώθουμε βουβή οργή για το συμβάν και τον θάνατο των δύο συναδέλφων μας. Περιμένουμε το πόρισμα και την απόδοση των ευθυνών”.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο άτυχος 41χρονος από τον Μύτικα είχε δεχθεί πρόταση για εργασία στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Ζηνοβία Πάσχου (Σύζυγος 40χρονου πατέρα 3 παιδιών) – ”Θέλω να τιμωρηθούν οι ένοχοι…΄΄ (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...