Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 6:27

Ο άτυχος 41χρονος από τον Μύτικα είχε δεχθεί πρόταση για εργασία στην Πρέβεζα

Τα χρόνια εργασίας του πολλά και δύσκολο το μεροκάματο, όχι όμως για τον άτυχο 41χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τους γείτονές του από τον Μύτικα, ήταν εργατικός και πολύ καλός στην δουλειά του και δεν έμενε ποτέ από δουλειά.

Τα χιλιόμετρα όμως που έκανε καθημερινά πολλά, με τον ίδιο σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr να έχει δεχθεί πρόταση για εργασία στην Πρέβεζα, προκειμένου να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και τα 3 ανήλικα αγγελούδια του.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από τον Πρεβεζάνο επιχειρηματία, ο οποίος μαθαίνοντας το τραγικό περιστατικό επικοινώνησε μαζί μας και μας μετέφερε την πρόταση που είχε κάνει στον 41χρονο.

”Είναι τραγικό. Μιλούσαμε προκειμένου να έρθει στην επιχείρησή μου για εργασία για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Κρίμα. Το λέω αυτό γιατί ήταν πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός στην δουλειά του” μας είπε ο επιχειρηματίας.

Κάτοικοι του Μύτικα μιλώντας στο onprevezanews.gr μας είπαν ότι ήταν από τα καλύτερα παιδιά στην περιοχή. Εργατικός, Φιλότιμος, Στοργικός πατέρας και σωστός σύζυγος.

Όμως η μοίρα ήθελε να παίξει άλλα παιχνίδια για την οικογένειά του 41χρονου, όπου ένα τραγικό συμβάν του στέρησε τη ζωή.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι της επιχείρησης μετά την έκρηξη στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Τραγωδία Χόχλα: Ελεύθεροι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια οι δύο συλληφθέντες (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...