Κυριακή, 12 Μαΐου 2024, 9:26

Τρία μετάλλια για την Πρέβεζα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην – Τιμήθηκε η Αθηνά Παπαγιάννη

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην που έγινε στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας με τους συλλόγους της Πρέβεζας να επιστρέφουν με τρία μετάλλια στις αποσκευές τους.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία 3000 χλμ Κ16, η ομάδα του Α.Ο Πρέβεζας κατάφερε και πήρε τις δύο πρώτες θέσεις με την Χαρά Γέρου να τερματίσει στην πρώτη θέση, κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και χρόνο 15:36, καθώς και η Εβελίνα Λουκά επίσης νέο ατομικό ρεκόρ και χρόνο 16:21.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της κατηγορίας:

 

Οι αθλήτριες του Δημήτρη Γεωργοπέτρη ήταν κατάλληλα προετοιμασμένες για αυτό το σημαντικό αγώνα και τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Ο προπονητής του Α.Ο Πρέβεζας μιλώντας για τα δύο μετάλλια είπε: ” Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα. Οι δύο αθλήτριές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν και οι δύο να σημειώσουν νέα ατομικά ρεκόρ. Οι προσπάθειες μας συνεχίζονται”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην κατηγορία των 5.000 χλμ Κ18 η αθλήτρια του Α.Σ ‘”ΕΥΖΗΝ” Αθηνά Ντάτσα κατέλαβε την δεύτερη θέση με χρόνο 27:59, κάνοντας επίσης νέο ατομικό χρόνο.

Η αθλήτρια της Σίλα Γέροντα έκανε όμορφα περάσματα, είχε ένα πολύ καλό ρυθμό που την κράτησε στις πρώτες θέσεις, έτσι δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας το χρυσό για μόλις 26 δευτερόλεπτα.

Ευχαριστημένη η προπονήτρια του Α.Σ ”ΕΥΖΗΝ” Πρέβεζας”, οι οποία δήλωσε: ” Η αθλήτρια μας είχε έναν πολύ καλό αγώνα. Η διαδρομή ήταν ιδανική για μεγάλα ρεκόρ όπως και έγιναν. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, γιατί μην ξεχνάμε ότι η Πρέβεζα έχει τεράστια ιστορία στο αγώνισμα του βάδην με μια Ολυμπιονίκη και μια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

α.σ Φέτος συμπληρώθηκαν40 χρόνων του γυναικείου βάδην οι διοργανωτές και ο Δήμος Άστρους τίμησε το βράδυ του Σαββάτου αθλήτριες που ξεχώρισαν στο πέρασμα των χρόνων στο αγώνισμα. Τιμήθηκαν η πρώτη πανελληνιονίκης στο αγώνισμα Ντίνα Μπορνιβέλλη, οι Καλλιόπη Γαβαλάκη, Ευαγγελία Γκιόλια και Ευαγγελία Ξυνού, που έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο αγώνισμα, καθώς και η Πρεβεζάνα αθλήτρια και πρώην κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 20χλμ. βάδην και 6η στο Παγκόσμιο του Ελσίνκι, Αθηνά Παπαγιάννη, αθλήτρια που για πολλά χρόνια βρέθηκε στην κορυφή του αγωνίσματος.

Στο Άστρος βρέθηκε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες αθλητών και αθλητριών στο κορυφαίο γεγονός για τα αγωνίσματα του βάδην.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο σύλλογος ΑμΕΑ ‘’Ελπίδα’’ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Οι πρότυποι βρεφονηπιακοί σταθμοί Baby College έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...