Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 14:20

Ο σύλλογος ΑμΕΑ ‘’Ελπίδα’’ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (video-pics)

Ο σύλλογος ΑμΕΑ ”Ελπίδα” Ν. Πρέβεζας πραγματοποίησε το πρωΐ της Κυριακής την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο παραδοσιακό καφενείο ‘’Απέριττον’’, παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικοπόλεως & Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου, του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, της προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Δήμητρας Αηδώνη, των αντιδημάρχων Λεωνίδα Αργυρού, Φώτη Ζέρβα, Σπύρου Κόκκαλη, των δημοτικών συμβούλων, Γρηγόρη Κουμπή, Γιώργου Πασσά, Σπύρου Βρυώνη, του μέλους του Δ.Σ του σωματείου και τοπικού συμβούλου Δημήτρη Γκόλια, του μέλους της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ Παύλου Φραγκούλη και πλήθος κόσμου.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Δημήτριος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία, ενώ αμέσως μετά ο πρόεδρος του σωματείου Κοσμάς Βασιλειάδης κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους φορείς, οι οποίοι όπως είπε στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες του σωματείου.

Ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε σε δύο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες με κινητικά προβλήματα, το πρώτο είναι τα αδέσποτα σκυλιά και το δεύτερο η κατάληψη των πεζοδρομίων από επιχειρήσεις και καταστήματα εστίασης.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε, ότι ο δήμος είμαστε όλοι μας και όλοι μας θα πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα, καλώντας τον πρόεδρο του συλλόγου να βρεθεί στις αρμόδιες επιτροπές προκειμένου και επίσημα να καταθέσει τους προβληματισμούς του.

Η Βασιλόπιτα είχε 4 φλουριά με τέσσερα διαφορετικά δώρα για τους νικητές.

Προηγούμενο Άρθρο

“Κουρδιστό Πορτοκάλι”: Μασκέ Disco Party από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας με DJ τον Χάρη Τσίτο

Επόμενο Άρθρο

Τρία μετάλλια για την Πρέβεζα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην – Τιμήθηκε η Αθηνά Παπαγιάννη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...