Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 14:32

Το Polis Market ανανεωμένο και κοντά τους ντόπιους παραγωγούς (φωτογραφίες-βίντεο)

Το Polis Market άνοιξε τις πύλες του το πρωΐ της Δευτέρας μετά την πλήρη ανανεώσει του που πραγματοποίησε δίνοντας μια διαφορετική εικόνα στην εκλεκτή του πελατεία.

Το Polis Market άλλαξε όψη εσωτερικά και εξωτερικά και πλέον δεν έχει σε τίποτα να υστερεί έναντι μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.Καινούρια ράφια, μεγαλύτερη σε πλάτος διάδρομοι για να μπορούν να εξυπηρετήσουν με άνεση τους πελάτες τους οι άνθρωποι του Polis Market, έκαναν την υπέρβαση.

Στα ράφια του Polis Market μπορεί κάποιος να βρει πολλές μικρές επιχειρήσεις με άρωμα Πρέβεζας, σε απίστευτες ποιότητες προϊόντων και καταπληκτικές τιμές, πάντα με την ίδια εγγύηση ασφάλειας που σας προσφέρει το δικό σας σούπερ μάρκετ. Στη νέα ανανεωμένη γωνιά μαναβικής ο πελάτης του Polis Market μπορεί να βρει καθημερινά οπωροκηπευτικά από την Πρέβεζα, όπως ντομάτες, αγγουράκια, σαλάτες και λαχανικά, καθώς επίσης λεμόνια, φασολάκια και πολλά άλλα.Επίσης όσπρια από περιοχές της Πρέβεζας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Πρέβεζας καθώς ντόπιες σάλτσες και ζυμαρικά.Ιδιαίτερη θέση έχουν όμως και τα Τυριά της Πρέβεζας στα ψυγεία του Polis Market, τυριά που ”μυρίζουν” Πρέβεζα από μικρές παραγωγικές μονάδες.

Αυτοί λοιπόν είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους που κάποιος πρέπει να επισκεφθεί το Polis Market καθημερινά κάνοντας τα ψώνια της ημέρας. Εκτός από αυτά το Polis Market μπορείτε να δείτε να θα αγοράσετε τα εκπληκτικά σε ποιότητα κρέατα, διαλεγμένα με υψηλά στάνταρ για όλους εσάς.

Polis Market – Το δικό σου Σούπερ Μάρκετ με άρωμα…Πρέβεζας.

Δείτε εικόνες από το ανανεωμένο Polis Market

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 808 κρούσματα, 24 θάνατοι και 392 διασωληνωμένοι –1 Π.Ε Πρέβεζας, 8 Π.Ε Ιωαννίνων, 1 Π.Ε Θεσπρωτίας

Επόμενο Άρθρο

Απάντηση στη Λαϊκή Συσπείρωση σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...