Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 14:04

Το ”σωτήριο” όχημα 4Χ4 της Κοινότητας Βρυσούλας (βίντεο)

Δύο χρόνια πάλευε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βρυσούλας Χρήστος Κολιοφώτης για να αποκτήσει το χωριό του ένα όχημα 4Χ4, το οποίο θα του χρησίμευε κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες σε θέματα πυροπροστασίας.

Μάλιστα το όχημα έφτασε πριν από δύο ημέρες στο χωριό με τον πρόεδρο να έχει κανονίσει το απόγευμα του Σαββάτου να κάνει μία επίδειξη στους κατοίκους για την χρησιμότητά του και τον τρόπο λειτουργίας του.

Όμως η φωτιά δεν άφησε τον Χρήστο Κολιοφώτη να το παρουσιάσει στους συγχωριανούς του με αποτέλεσμα το νέο αυτό απόκτημα να ριχθεί άμεσα στην μάχη της κατάσβεσης.

Πρόκειται για ένα όχημα ευέλικτο το οποίο μπορεί να κινείται παντού μεταφέροντας έναν τόνο νερού για άμεση χρήση σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Το 4Χ4 τελικά αποδείχθηκε σωτήριο για την Βρυσούλα, αφού μπόρεσε να πάει εκεί που δεν μπορούσαν να κινηθούν τα μεγάλα πυροσβεστικά οχήματα με αποτέλεσμα να καταφέρει να σβήσει πολλές εστίες.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Χρήστος Κολιοφώτης που δεν έφυγε ούτε λεπτό από το πλευρό των συγχωριανών του δεν μπορούσε να μιλήσει στην κάμερα του onprevezanews.gr, βλέποντας την τεράστια αυτή καταστροφή της Βρυσούλας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Φωτιά Βρυσούλα: ”Η έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής μας έσωσε” (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Γιώργος Γκούμας – Διοικητής Π.Υ Πρέβεζας: ” Καθήκον μας η προστασία των πολιτών”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...